Sanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

Ako u snu vidite bubamaru, to označava poslovni uspjeh sa malo truda. Naredni period za vas bit će idealan jer ćete zadiviti šefa ozbiljnošću i posvećenošću prema svemu što radite.

 

Šta znači sanjati bubamaru ako je na javi vrlo koristan insekt, jer prije svega jede štetne biljne vaši, a sa druge strane je po ljude sasvim bezopasna i lijepa buba, za koju se vjeruje da donosi sreću i ispunjenje želja, ako je baš na vas „sletjela“, te ako je vi pustite i ne ubijete, već dok ona odlazi, poželite neku tajnu želju.

Mada u snovima bubamara nije toliko čest motiv, snovi u kojima se ona „sreće“ su vrlo „šareni“ i upečatljivi, te i njihova simbolika zavisi od toga kako se bubamara u snu i doživljava, kao i kako i na koji način je ona „tačno povezana“ sa osobom koja je sanja.

Šta Znači Sanjati Bube? Otkrijte na No1 Sanovniku!

U nastavku teksta pročitajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje bubamara.

Šta znači sanjati bubamaru?

Kad u snu vidite bubamaru, to implicira da ćete ostvariti velike poslovne uspjehe i važna postignuća uz malo i truda i zalaganja. Dobit ćete novi projekat ili posao koji vas sasvim usrećuje i ispunjava, i sa uživanjem i zadovoljstvom ćete sve da radite.

Pa nećete ni osjetiti umor ili napore, jer ćete biti ushićeni što ste dobili priliku da se istaknete i dokažete. 

Sanjati da vam je u snu bubamara sletjela na dlan 

Ako ste sanjali da ste vidjeli bubamaru koja vam je sletela na dlan, na javi to označava neke skore dobre i lepe vesti ili događaje u svim vašim životnim aspektima, te da ćete biti vrlo sretni i veseli i uživati u miru i harmoniji sa najbližim članovima svoje porodice, ili sa prijateljima i partnerom.

Sanjati zaruke simbol sreće i uspjeha / TOP 10 ZNAČENJA

Sanjati da vam je bubamara odletjela sa dlana 

Ukoliko ste sanjali da vam je bubamara odletjela sa dlana, to na javi označava neki skori rastanak i prije svega se odnosi na prekid neke ljubavne veze i zbog toga možete sanjati bivšeg dečka

Ali može da implicira, i da ćete se pozdraviti sa osobama koje su zbog posla ili nekog privatnog postignuća, odlučile da se odsele u neku drugu zemlju, i da će vas ubrzo i „razdvojiti daljina“. 

sta znaci sanjati bubamaru
Šta znači sanjati bubamaru ukoliko je na javi simbol sreće?

Sanjati da vidite bubamaru koja ima nekarakterističnu boju ili izgled uopšte 

Ako ste sanjali da u snu vidite neku bubamaru, ali da ona uopšte nije karakterističnog izgleda, niti ima crvenu boju i „tačkice“ po sebi, označava na javi da vi živite u nekoj zabludi. 

Vaše saznanje će biti vrlo bolno i neprijatno, kada shvatite i prihvatite da ste nekoga ili pogrešno procijenili, ili da ste se „zaletjeli“ u neke nepredviđene i nepovoljne poslovne projekte. 

Sanjati da ste uhvatili bubamaru

Kada ste sanjali da ste u snu uhvatili bubamaru i ne želite da je oslobodite i da je pustite da odleti, ima na javi značenje da ste sebični i samoživi.

Samo „gledate“ sebe i uopšte ne mislite na tuđa osjećanja, ili na to da nekoga svojim postupcima ili riječima možete povrijediti i unesrećiti. 

sta znaci sanjati bubamaru
Šta znači sanjati bubamaru saznajte na No1 sanovniku!

Sanjati kako veliki broj bubamara leti oko vas 

San u kome ste vidjeli da oko vas leti veliki broj bubamara, označava na javi da ste vi okruženi ljudima koji vas vrlo vole i cijene, i da ste vrlo i sretni i ispunjeni.

Živite u okruženju koje vas i sasvim ispunjava bezbrižnošću i mirom, te vam ništa ne „pada teško“, jer su na vas svi ponosni i dive se vašim sposobnostima, postignućima i dobroti, vrlinama i sjajnom karakteru koji imate. 

Sanjati kako ste u snu zgazili bubamaru 

Ako ste sanjali da ste u snu vi zgazili i ubili bubamaru, na javi to označava da ste osoba koja je ili ispravna i vrlo poštena, ali da ćete biti za nešto nepravedno optuženi, i da ćete pokušati da se baš i opravdate i da dokažete svoju nevinost.

Zatražit ćete podršku ljudi koji vas dobro poznaju, da oni i „svjedoče“, da ste vi osoba koja nikada ne bi počinila bilo šta što je nemoralno ili neispravno.

Sanjati kako ste u snu slučajno progutali bubamaru 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu sasvim slučajno progutali bubamaru, ima na javi konotaciju da ćete se zbog nekih svojih riječi pokajati, te da ćete morati i da „progutate“ svoj ponos, i da svima priznate greške koje ste počinili.

Osjetit ćete olakšanje kada se oslobodite laži i kada dođe trenutak da počnete sasvim drugačiji i ispravniji život, koji nije ispunjen obmanama i prevarama.

Sanjati prevaru također u snovima ima posebnu simboliku. 

Sanjati bubamaru kako se utapa

Ako se u vašem snu bubamara utapa u lokvi ili barici vode podsvijest vas upozorava da je vrijeme da se posvetite porodici i partneru.

Brojne obaveze vas guše i zbog posla ne stižete da provodite vrijeme s onima koje volite. Iako vam nedostaju nikako ne možete da uskladite dva važna segmenta u svom životu.

Potrudite se da pravilno poređate prioritete jer ćete tako da se lakše organizujete.

Sanjati bubamaru u polju pamuka

Ovakav san znači da ćete biti predmet tračeva. Osobe koje vam nisu naklonjene će se potruditi da prošire neke laži o vama.

Sanjati majmuna ima vrlo sličnu simboliku. Majmun u snu je jedan od simbola da imate neiskrene prijatelje.

Trenutno ne postoji način da ih zaustavite ili da demantujete to što je rečeno. Jedino rješenje je da ignorišete sve te gluposti, jer nisu vrijedne vašeg vremena i živaca.

Značenje bubamara i šta simboliziraju pogledajte u videu!

Sanjati bubamaru u bašti

Ako u snu vidite bubamaru na cvjetovima ili listovima u bašti to znači da će naporan rad i jasni planovi da vas dovedu do dugo željenog uspjeha.

Konačno ćete moći da uživate u plodovima svoga rada, a, što vam predstavlja još veće zadovoljstvo, moći ćete da pomognete i onima koje volite.

Sanjati bubamaru na prozoru

Ukoliko sanjate bubamaru na prozoru moguće je da će se u vaš život „ušunjati“ osoba koja će vas svojom dobrotom, ljubaznošću i inteligencijom vrlo brzo zavesti.

Testirajte i vašu inteligenciju uz IQ test koji mogu završiti samo osobe sa 110 IQ

Riječ je o osjećaju koji nikad ranije niste doživjeli, a koji će predstavljati jednu novu dimenziju ljubavi.

Mlađe osobe će se vrlo brzo odlučiti za brak sa takvom osobom, dok će oni stariji shvatiti da su pronašli pravog životnog saputnika

sanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?
Ukoliko sanjate bubamaru na prozoru moguće je da će vas jedna osoba vrlo brzo zavesti.

Sanjati da ste okruženi bubamarama

Kada sanjate da ste okruženi mnoštvom bubamara to implicira da će vas iznenaditi informacija da vas blizak prijatelj ogovara iza leđa.

Nećete vjerovati da je tako nešto moguće. Međutim, nemojte da te informacije uzmate „zdravo za gotovo“.

Otvoreno i iskreno razgovarajte sa njim/njom, recite mu/joj šta ste čuli i sami ćete moći zaključiti šta je istina, a šta ne. Ipak, vodite računa da u afektu ne kažete nešto što ne mislite i time povrijedite dragu osobu.

Sanjati da su vas napale bubamare

Ako sanjate da vas je napao roj bubamara podsvijest vas upozorava da morate da budete odgovorniji prema svojim obavezama.

Moguće je da zanemarujete fakultet ili svakodnevne zadatke na poslu, jer ste trenutno u fazi kada vam se ništa „ne da“.

Ipak, morate biti svjesni da je krajnje vrijeme da sazrijete i počnete da se ponašate u skladu sa svojim godinama.

Sanjati bubamaru na svom tijelu

Ukoliko u snu vidite bubamaru na vašim rukama, nogama ili odjeći to znači da vam predstoji težak period kada su u pitanju finansije.

Imat ćete mnogo troškova, koji će premašiti vaša primanja. Zbog toga ćete pitati prijatelja za zajam ili ćete dići kredit u banci.

To će kratkoročno da „zakrpa rupe“, a ostavit će vam višemjesečnu borbu sa novim troškovima. Možda ćete odlučiti da pronađete još jedan posao, jer vam trenutna zarada ne može pokriti sve izdatke.

Preporučujemo da pročitate

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima