back to top

SEDMIČNI HOROSKOP: Novembar u znaku ljubavi

Mjesec ispunjen osjećanjima

Sedmični horoskop otkriva šta vas čeka na početku mjeseca. Za mnoge novembar će biti u znaku ljubavi, emocija i novih događaja na poslu.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Da bi vaše ideje privukle pažnju javnosti potrebno je da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Izvjesna situacija tjera vas da razmišljate o svojoj superiornosti, ali drugi bi to trebalo da procijene.

Od vašeg ukupnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati u poslovnim pregovorima. Bitno je da se pravilno nametnete i da istaknete svoje sposobnosti.

Ljubav – Strasna veza je na pomolu. Prepustite se osjećanjima, ali izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Ako ste u vezi i ako je prisutna neka vrsta nezadovoljstva, htjet ćete da preispitate emotivni odnos sa vašim partnerom.

Zdravlje – Zbog pretjerivanja u jelu i piću mogući stomačni problemi.

 BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Uznemireni ste zbog nekih novih događaja na poslovnoj sceni i pokušavate da razriješite jedan nesporazum sa saradnicima. Detaljno ste ispitali sve varijante, ali ne možete da nađete pravo rješenje, a problemi se nagomilavaju nevjerovatnom brzinom.

Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procjene uvećava šansu da ostvarite uspješne rezultate.

Ljubav – Nezainteresovanost vašeg partnera je toliko očigledna da je primjećujete na svakom koraku. Ukoliko želite da poboljšate vaš odnos, treba da otvoreno razgovarate o svemu što vas muči, kao i da se potrudite da saslušate partnerovo mišenje. U suprotnom, neće biti povoljnog razvoja situacije, a situacija može biti još gora.

Zdravlje – Čuvajte se virusnih infekcija.

 BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Stalo vam je da u narednom periodu unapredite poslovni položaj. Povremeno imate velike ambicije ili neskromna očekivanja u susretu sa saradnicima. Želite da profitirate u poslovima koji ne spadaju u vašu osnovnu nadležnost.

Ovih dana otvoriće vam se nekoliko poslovnih mogućnosti sa inostranstvom, a i finansijska situacija se popravlja. Najvažnije je da budete pravilno informisani o novim događajima na poslovnoj sceni.

Ljubav – Stalno preispitujete vaša osjećanja prema partneru, ako i njegova prema vama. Emotivna raščišćavanja su postala veoma neprijatna. Događa se ono što obično biva u sličnim situacijama. Razgovor može sve da riješi na najbolji mogući način.

Zdravlje – Pazite na grlo, izbjegavajte hladno i gazirano.

sedmicni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Imate jaku volju i dovoljno energije, ali potrebno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da se uspješno angažujete na različitim stranama. Sve se svodi na dobro planiranje i pravilnu procjenu realnih mogućnosti. Nešto morate da promjenite, teško uočavate sopstvene greške, a imate ih na pretek.

Ljubav – Emotivni život je u vašim rukama. U ovom periodu očekuju vas velika ljubavna uzbuđenja sa Jarcem i Škorpijom. Izbjegavate raspravu s partnerom, jer, neke bezazlene stvari mogu samo pojačati tenziju. Period je izuzetno povoljan za slobodne predstavnike znaka.

Zdravlje – Problemi sa nesanicom zbog premorenosti, ali i sklonosti ka maštanju.

  LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Splet različitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaže da prihvatite novu ulogu, koja zahtjeva bolje prilagođavanje i djelimično ograničava vaš uticaj. Uspješno završavate sve što ste naumili.

Ipak, potrebni su vam diplomatski maniri i šira kompromisna varijanta, kao uspješna formula koja donosi dobitak. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje možete da prilagodite svojim mjerilima vriednosti.

Ljubav – Moguć je važan susret sa nekom intrigantnom osobom, koja ima neke veze sa poslom kojim se vi bavite. Međutim, pazite da ne uđete u tajnu vezu, jer bi brzo postala javna, što bi moglo da vam donese izvjesne neprilike, pogotovo ako ta osoba nije slobodna.

Ukoliko želite da sačuvate vezu, neophodno je nešto da promjenite. U ovom periodu najviše će vam odgovarati Ovan i Vaga.

Zdravlje – Moguća nervoza zbog iscrpljenosti i negativnih dešavanja oko vas.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Neko od saradnika vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na različita upozorenja. Povremeno osjećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka.

Odlažete donošenje neke vrlo bitne odluke, jer ne želite da prekoračite poslovna ovlaštenja. Udaljite se od osoba koje vam ne prijaju.

Ljubav – Iako možete biti u prilici da upoznate neke izuzetno zanimljive osobe, ipak, kod svakog poznanstva može se pojaviti neka prepreka koja će vas spriječiti da uspostavite kvalitetnu vezu. U ljubavi se najbolje slažete sa Ribama i Jarcem.

Zdravlje – Osjećate se umornim. Koristite više vitamina i biljnih čajeva.

sedmicni horoskop

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Djelujete vrlo angažovano na poslovnoj sceni i ne želite da vas bilo ko usporava u planovima koje imate. Umjesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima promjenite stil ponašanja i nemojte ulaziti u financijski ili imovinski rizik.

Nalazite se u fazi promjena, ali još niste prešli sa riječi na djela. Udružite svoje poslovne interese sa provjerenim timom, koji obećava uspješnu i dugoročnu saradnju.

Ljubav – Izuzetno povoljan period za nježnosti. Ove nedelje očekuje vas mnogo romantičnih trenutaka i ljubavnih uzbuđenja. Brinut ćete oko voljene osobe i uvijek ćete joj se naći pri ruci kad god budete potrebni.

Zdravlje – Većina vaših bolesti povezana je sa preterivanjem. Ukoliko se ponašate uravnoteženo, neće biti problema.

 ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Djelujete vrlo promišljeno u raznim situacijama, znate da procijenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite ono što ste naumili. Sposobnost dobre koncentracije omogućava vam da uspješno i u roku završite većinu poslovnih obaveza.

Ovih dana očekuju vas mogućnosti za uspješnim kreiranjem. To što je novca uvijek malo, za Škorpije je normalno stanje. One se stalno žale jer ih je uhvatila potrošačka groznica.

Ljubav – Tokom ovog perioda očekuju vas burne emotivne reakcije, od kojih će neke biti veoma uspješne. Raspoloženi ste za novu ljubav, makar i ona bila kratkotrajna i avanturistička.

Bićete šarmantni i zavodljivi za suprotni spol, ali nemojte to da koristite da biste sjedili na dvije stolice, da vam obe ne bi kasnije izmakle.

Zdravlje – Stomak je slaba tačka, zbog nekontrolisanog unošenja hrane i pića. Razmislite o dijeti.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Imate sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite. Pred vama su novi počeci. Odluka da stavite tačku na ono što vas opterećuje postala je definitivna, jer nemate više ni vremena niti živaca da se opterećujete tuđim brigama.

Obnovite neke poslovne veze ili kontakte, pridružite se timu saradnika za koje vas vezuju slične aspiracije i profesionalni interesi. Bitno je da se opredijelite za varijantu koja će vam omogućiti napredovanje u poslu.

Ljubav – Fantastičan period za ljubav. Očekuju vas nove romantične veze, strasne ljubavne avanture. Nemojte da zapostavljate bez razloga jednu osobu koja vam kasnije može biti veoma važna. Oni koji osećaju tenziju u vezi, neka odgovore potraže direktno od partnera.

Zdravlje – Osim blage nervoze, zdravlje je uglavnom dobro.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Djelujete vrlo odlučno u svojim namjerama, saradnici imaju pozitivan uticaj na vašu angažovanost i na poslovnu procjenu. U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspjeh i emotivno zadovoljstvo osjećate psihološki pritisak i dodatnu odgovornost.

Okrenutost duhovnom radu može vas bar na trenutak osloboditi straha od materijalne nesigurnosti. Slobodno prihvatite novi poslovni izazov.

Ljubav – Blistat ćete i plijeniti svojim šarmom. Mnogi lijepi susreti i događaji obilježit će ovaj period. Nemojte da skrivate vaše emocije od osobe sa kojom ste sklopili prijateljstvo ne znajući da i ona gaji slična osjećanja prema vama.

Zdravlje – Umorni ste, možda je samoća ono što vam je potrebno.

  VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Djelujete vrlo ambiciozno i angažovani ste na različitim stranama, na sreću okolina vas podstiče na kreativno izražavanje. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije birate poslovnu varijantu koja donosi najbolje rezultate.

Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada neskromnost ili potreba da odlučujete o zajedničkim interesima. Dolazite do rješenja koja vam ranije nisu padala na pamet, još ako budete istrajni, uspjeh je gotovo zagarantovan. Kontrolišite burne emotivne reakcije, ispoljavajte ih na pravom mjestu i u pravo vrijeme, a ne na poslu.

Ljubav – Izuzetno povoljan period za ljubav. Energija koju osjećate željeli biste da potrošite na strastvenu vezu. Potrebno je nešto što će vas trgnuti iz svakodnevne monotonije, ali još niste naišli na odgovarajuću osobu. Potrudite se da ovaj period maksimalno iskoristite i prepustite se osjećanjima.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Očekujete da neko ozbiljno prihvati vaše poslovne ideje i smeta vam osjećaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Zapljusnuo vas je snažan talas optimizma. Svjesni ste pogodnosti, ali i činjenice da je dobro da prihvatite samo najkvalitetnije.

Ipak budite dovoljno strpljivi, na zaobilazan način možete da ostvarite povoljnije rezultate na razlicitim stranama. Uskoro vas očekuje neka zaslužena nagrada ili materijalna nadoknada. Poželjno je da nađete sredinu između mašte i stvarnosti. Tada ćete se lakše nositi sa problemima, ukoliko budete što praktičniji i realniji.

Ljubav – Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Od onih ste koji vezu grade prvenstveno na osjećanjima, a ovih dana biće ih na pretek. Ako ste u vezi, kod nekih su moguće manje rasprave koje su krenule od partnera i koje mogu da vas opterete. Učinite sve kako bi ste stabilizovali odnos.

Zdravlje – Zdravstveni problemi su za vama, opustite se i uživajte.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima