SEDMIČNI HOROSKOP: Otkrijte koga ove sedmice čekaju dobre vijesti?!

Iako je umor pristan, to neće umanjiti vašu motivaciju i prilike za poslovne uspjehe!

Sedmični horoskop i ovog ponedjeljka donosi dobre vijesti za sve znakove! Otkrijte ko će dobiti promociju na poslu, a ko će obnoviti staru ljubavnu romansu iz prošlosti.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Na posao ne možete da se požalite, iako ga imate preko glave, jer ste u odličnoj formi. Biće i zarade i novih projekata. Planete vas štite šaljući vam obilje pozitivne energije i događaja. Jedina opasnost je vaša sujeta, kao i nedovoljna motivisanost za posao, ali, na sreću, prolaznog je karaktera.

Ljubav – U emotivnom odnosu kreće sve nabolje. Postigli ste razumijevanje sa voljenom osobom koja je iskrena i vjerna. Najviše vam odgovara duhovita, komunikativna i kreativna osoba, kao što su Blizanci. Sa partnerom pravite velike planove, razmišljate o prinovi i novim lijepim stvarima vezanim za zajednički život.

Zdravlje – Budite oprezni jer su moguće slučajne povrede.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Saradnici teško mogu da prate vaš tempo, jer ste previše ambiciozni. Izbjegavajte konfliktne situacije sa kolegama. Ovih dana budite posebno oprezni jer postoji opasnost donošenja nepromišljenih odluka. Najgore od svega je to što će okolina trpjeti posljedice vaše nepromišljenosti.

Ljubav – Ponekad ste u odnosima sa voljenom osobom teatralni, nagli, ali i strasni. Stojite iza riječi i osjećanja. Uzrok hladnoće partnera trebalo bi da potražite u višim okolnostima. Ukoliko ste sami, može vam se pružiti prilika da sretnete blisku osobu u znaku Škorpije.

Zdravlje – Eliminišite napetost i nervozu.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Kreativnost je pojačana, pa uspjeha imate u svim oblastima vezanim za umjetnost, što će biti naglašeno početkom nedjelje. Tokom ovog perioda bilo bi dobro da malo predahnete i oslobodite se tenzije. Bliski odnosi sa poslovnim partnerima će biti burni i ubrzani. Niste u stanju da razumijete ni sopstvene potrebe, a kamoli da pomognete drugima.

Ljubav – Privlačit će vas osoba iz vaše okoline ili vašeg društva koja podsticajno djeluje na vas. Prema partneru ste veoma dvolični i pokazujete mu samo djelić osjećanja. Na ovaj način pokušavate da sačuvate slobodu. Razmišljajte na pozitivan i kreativan način, ali ne vucite nagle poteze.

Zdravlje – Problemi sa snom su posljedica izmorenosti.

sedmicni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Niste zadovoljni ni poslovnom niti finansijskom situacijom, pa u očajanju razmišljate o dodatnim izvorima prihoda. U tome ćete uspjeti, ali neće biti lako. Tokom ovog perioda očekuju vas značajne poslovne promjene. Narednih dana pokušajte da se što više prilagodite realnosti, izbjegavajte maštanja i prevare.

Ljubav – Nagriza vas ljubomora, i to zbog nesigurnosti. Prema partneru ste popustljivi, što ga prilično nervira. Ukoliko mu je stalo do veze, moraće i on da se potrudi. Ukoliko ste sami, svojom privlačnošću prosto ćete plijeniti suprotni spol. Dopast ćete se mnogima, ali pazite da se ne upuštate u kratkotrajne avanture.

Zdravlje – Depresivniji ste nego inače, tako da su moguće nesanice.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Očekuje vas uspjeh u poslovima vezanim za javnost, međuljudske odnose i diplomatiju. Kolebljivi ste u vezi sa donošenjem jedne važne poslovne odluke. Osjetljivi ste na uticaje okoline, pa se distancirajte od svega što vas opterećujuće i spas potražite u druženju sa pozitivnim osobama.

Ljubav – Površno se odnosite prema onima koje volite. Izlazite iz šablona kad je partner u pitanju, preispitujete osjećanja i tako će biti sve dok ne raščistite stvari sa samim sobom. Neki Strijelac može dosta toga da preokrene kod vas.

Zdravlje – Više se krećite.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Probleme rješavate onako kako to samo vi umijete. Uspjeh je očigledan, zbog prirodne sklonosti ka poslu. Ovih dana ćete biti u situaciji da povlačite ispravne poteze i donosite zaključke koji su djelotvorni. Kako ste u prilici da se prilagođavate novim okolnostima, ne oklijevajte. Prihvatite ponudu za selidbu.

Ljubav – Možda previše zahtjevate od voljene osobe, što ona nije u stanju da vam pruži. Budite popustljivi i dozvolite partneru da iskaže svoje mišljenje. Polako ćete se usaglasiti. Budite jako oprezni, jer lako možete biti uvučeni u neku aferu.

Zdravlje – Nervozu ublažite opuštanjem ili masažom.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za umjetnost i komunikaciju. Ali, budući da ste u svemu perfekcionista, teško ćete osjetiti zadovoljstvo. Malo ko ispunjava vaše, ne baš skromne, kriterijume. Ukoliko želite da budete zadovoljni, morate ih smanjiti ili se okrenuti drugim sadržajima.

Ljubav – Mnogi pripadnici znaka su pred emotivnim raščišćavanjem. Iznenadni preokret u emotivnom životu može pokolebati vaše emocije. Neke Vage preispitaju sumnju u partnera. Možda je ljubomora opravdana, a možda je sve samo vaša umišljatost.

Zdravlje – Ne umarajte se previše.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Razmišljate o promjeni posla, jer često dolazite u sukob sa saradnicima. Ali, nije to jedini razlog, nezadovoljni ste i finansijskom situacijom. Očekuju vas velike promjene na polju karijere. Morate biti smireni i staloženi, jer samo tako možete izbjeći maltretiranja okoline i emotivne sukobe.

Ljubav – Ljubomora, tračevi i spletke čine vaš emotivni život nestabilnim, ali i uzbudljivim. Ukoliko od partnera nešto krijete, ovaj period biće stresan. Imat ćete želju da se malo primirite ili izolujete od svega da biste o svemu dobro razmislili.

Zdravlje – Nervoza je posljedica iscrpljenosti i određenih situacija u kojima se nalazite. Gledajte da ih prevaziđete i sve će doći na svoje mjesto.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Zahvaljujući mudrim potezima, ostvarujete nevjerovatan poslovni uspjeh. Ne strahujte unaprijed, period je odličan za pripadnike ovog vatrenog znaka. Sve što budete naumili uspjet ćete da ostvarite tokom ovog perioda, i to sa lakoćom. Pokušajte da budete mirni i da ne izazivate probleme, više se odmarajte i šetajte u prirodi da umanjite stresove posla.

Ljubav – Voljena osoba je prijateljski naklonjena i može vam najviše pomoći u ostvarivanju vaših planova. Oslonite se na nju i njeno povjerenje. Zajednički poslovi mogu biti uspješniji od očekivanog. Dobijate povoljne vijesti od Vage.

Zdravlje – Pokušajte da budete opušteniji, jer većinu vaših zdravstvenih tegoba izaziva preveliki stres.

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Vaš najveći problem je što istovremeno započinjete više stvari, a nijednu ne završavate. Ovo će biti izuzetno aktivan period. Ukoliko vam je posao povezan sa inostranstvom, očekuje vas uspjeh. Bit ćete zadovoljni obavljenim poslom zbog kojeg ste dugo bili u neizvjesnosti. Osmislite na vrijeme, planirajte i obezbijedite neophodna sredstva za buduće planove. Neke loše stvari ste aposolvirali, pa vas se više ne dotiču.

Ljubav – Najviše ste zaokupljeni maštanjem o pravoj ljubavi, pa utjehu nalazite u ljubavnim filmovima i romanima. Obično druženje sa jednom šarmantnom i intrigantnom osobom može da preraste u nešto više. Emocije mogu biti obostrane, zato ne čekajte da prođe mnogo vremena. Ali, krajnje je vrijeme da pređete sa teorije na praksu.

Zdravlje – Dobro se osjećate. Povremene depresije mogu da vam pokvare raspoloženje.

sedmicni horoskop

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Dio svojih obaveza pokušavate da prebacite na saradnike, jer niste u dobroj formi, bar što se posla tiče. Jedan od razloga je emotivna preokupiranost, sanjate otvorenih očiju, a mašta je toliko izražena da lako možete zastraniti. Izbjegavajte sukobe na poslu, kontrolišite burne emotivne reakcije i ispoljavajte ih na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Ljubav – Uživljavate se u probleme koji se tiču partnera, maksimalno se trudite da ga razumijete i sve njegove strahove intenzivno preživljavate. Ako ste sami, svoje ideje o idealnoj vezi možete ostvariti sa jednom Vagom. Budite diskretni i nenametljivi. Pokušajte da ne neki kreativni način izrazite ljubav voljenoj osobi.

Zdravlje – Stomačni problemi su rezultat preterivanja sa jelom. Ukoliko želite da sačuvate zdravlje, izbacite slatkiše.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Inspiracija vas odlično služi. Iskoristite intuiciju kako biste pomogli onima kojima je vaša pomoć neophodna. Nemate hrabrosti da se otvoreno upustite u neke događaje, već se prepuštate sanjarenju. Bilo bi dobro da nađete sredinu između mašte i stvarnosti, da budete što realniji i praktičniji.

Ljubav – Voljena osoba pruža vam zadovoljstvo i sklad, a neko zajedničko planiranje može vas još više zbližiti. Ukoliko ste sami, maštate o idealnoj osobi, ali sačekajte malo. Možda ne vjerujete u čuda, ali sada su moguća. Jedan susret sa Bikom u prirodnom ambijentu iskoristite na najbolji način.

Zdravlje – Opuštajte se šetnjama na svježem vazduhu.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima