back to top

Sedmični horoskop: Konačno kraj Retrogradnog Merkura!

Vrijeme je za novi početak, nove ljubavne i poslovne šanse

Sedmični horoskop donosi dobre vijesti! Konačno je došao kraj retrogradnom merkuru koji je svima nama zadavao probleme, glavobolje i stres.

U nastavku otkrijte šta da očekujete u predstojećem periodu.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Planirate nove poslove, a intuicija vam govori da ćete imati uspjeha. Međutim, pripremite se za izvjesne probleme, jer neće baš sve ići tako glatko. Ovih dana bićete prilično opterećeni poslovnim obavezama, ali najvažnije je da ste ušli u povoljan period. Uz podršku sa strane i malo truda, uspjeh neće izostati.

Ljubav – Na pomolu je nova ljubavna veza, a u pitanju je osoba kao stvorena za vas. Riječ je o Vodoliji, ali nemojte previše da očekujete. Takođe, moguć je susret sa nekim ko se bavi umjetnošću, ali zbog njegovog posla povezanog sa putovanjima, nećete redovno viđati. Ako ste u braku, vaš bračni partner može da pokaže ljubomoru.

Zdravlje – Osjećate veliki umor zbog iscrpljivanja na poslu. Više se odmorajte i uzimajte vitamine.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete da očekujete uspjeh u poslu. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Tokom ovog perioda donijet ćete odluku koja će vam iz korijena promijeniti život. Strah od promjena postoji, ali morate malo i da rizikujete. Ko se bavi školovanjem, razmišlja o dobijanju stipendije ili odlasku na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Ljubav – Veoma ste zadovoljni odnosom sa partnerom, jer ste baš to zamišljali. Možda će vam se jedna Škorpija toliko opčiniti da ćete preći preko svih njenih mana, ljubomore i sitnih laži i baciti joj se u zagrljaj. Možete da dobijete e – mail ili SMS od stare simpatije.

Zdravlje – Bićete još zdraviji ako budite vedriji.

sedmicni horoskop

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Isplatilo se ono u šta ste ulagali proteklih mjeseci, pa sada zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Malo je Blizanaca koji imaju finansijske probleme. Imate dovoljno snage i mudrosti da se borite sa problemima, a odnose sa ljudima gradite prije svega na povjerenju. Moguć je priliv novca preko nekih sporednih poslova.

Ljubav – Na kraćem putu ili preko neke društvene mreže možete da upoznate interesantnu osobu. Izbjegavajte rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi, mada ljubomorne scene mogu da budu sastavni dio vaše ljubavne igre. Partner uvijek nešto zabrlja, ali možda to čini namjerno da bi vezu učinio uzbudljivijom.

Zdravlje – Nemojte da preterujete sa bilo čim, jer će zdravlje biti na udaru, pogotovo što ste skloni gojenju.


 RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Cijeli period biće u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Stalo vam je da zadovoljite sujetu, ali i da uvećate materijalne prihode. Pokušaćete da uspostavite ravnotežu između privatnog života i posla, što će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku.

Ljubav – Može da vas iritira partnerova potreba za dominacijom, a on od vas očekuje i veću podršku i poštovanje. Moguć je strastveni susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem. Imate veliku naklonost kolege, a ukoliko je u pitanju Blizanac ili Djevica, pripremite se za nezaboravan provod.

Zdravlje – Pojačana nervoza i premor su izazvani čestim stresnim situacijama. Gledajte da nađete izvor opuštanja.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Posao se odvija više nego povoljno, a i sudbina vam je naklonjena. U ovom periodu ostvarićete neočekivan uspjeh što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Bićete zadovoljni postignutim, a konkretan dokaz za to je novac koji ćete uskoro dobiti. Trebalo bi da izbjegavate rizična ulaganja i da se okrenete sigurnijim stvarima. Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane.

Ljubav – Sa Strijelcem provodite mnogo lijepih i nezaboravnih trenutaka. Susret je karmički, a vi ste u stanju prave euforije. Vašu pažnju može da privuče i neka osoba sa posla od koje vas dijeli veća razlika u godinama. Ako ste u braku, vaš partner ima jaku potrebu da mu budete oslonac u svemu.

Zdravlje – Smanjite ritam i odmorite se malo.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Uspjeh u jednom poslu možete da ostvarite samo pod uslovom da brzo djelujete. Poslovnu sudbinu kreirajte oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vrijeme, pokušajte da smanjite rizik.

Ljubav – Veza sa voljenom osobom je toliko čvrsta i stabilna da izgleda kao da vas niko ne može razdvojiti. Nekim predstavnicima znaka jedan vatreni Ovan ponudiće mnogo strasti, izbor je na vama. Klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu, Škorpiji ili Vodoliji.

Zdravlje – Čuvajte se povreda i ožiljaka. Moguća je nervoza kao reakcija na premor i vremenske promjene.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Niste mnogo raspoloženi za posao, već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ali, ne klonite duhom nego zasučite rukave. Promjene koje vam se događaju možda su nagle jer ne dozvoljavaju da kolebljivost predstavnika ovog znaka dođe do izražaja. Nerviranje vas može odvesti samo u bolest.

Ljubav – Svađa sa partnerom mogla bi da dovede u pitanje opstanak veze, mada će partner morati da prihvati vaše uslove ili više nećete željeti da tolerišete njegovo ponašanje, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Moguć je susret sa jednom Vodolijom koju možda već poznajete preko poslovnih kontakata. Neke Vage očekuje fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.

Zdravlje – Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola može štetno da utiče na zdravlje.

sedmicni horoskop

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Period je odličan za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Odlučujete se za novi put kojim ćete trasirati poslovnu budućnost. Želite da uspijete ne birajući sredstva. Imate podršku saradnika. Vodite računa o tome šta kome pričate. Neočekivane događaje na poslu dočekaćete nespremni.

Ljubav – Okruženi ste jednim Bikom i Blizancem, ali kako ne znate za koga da se opredijelite, birate obojicu i lažete obojicu. Ako se emotivna situacija zakomplikuje, jedino vam preostaje da budete maksimalno strpljivi. Ne pokušavajte da mijenjate partnera, već mijenjajte sebe.

Zdravlje – Pripazite na kožu i zube.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspjeh u poslu. Očekuju vas razna unapređenja, novčani dobitak, bićete veoma ambiciozni i uporni da ostvarite ono što ste zacrtali. Ali, povremeno će vas obuzimati melanholija, zbog čega će nervni sistem biti ugrožen. Manje pričajte, a više se bavite sportom i onim što volite – to je pravi i najsigurniji lijek.

Ljubav – Ne znate da li da se odlučite za vatrenog Lava ili nježnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna. Takođe, možete da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla, dok oni mladi predstavnici vašeg znaka mogu da se zaljube u nekoga ko je vrlo ambiciozan.

Zdravlje – Obratite pažnju na kosti. Čuvajte se sportskih povreda, naročito ako ste mladi.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Prilično ste inertni i skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao više ne dopada i maštate o nečem primamljivijem. Ponašate se u svom stilu: dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim, nekonvencionalni ste i originalni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lijek.

Ljubav – U posljednje vrijeme mnogo ste se udaljili od partnera. Neophodno je da učinite nešto i izgladite odnose sa voljenom osobom, jer će u protivnom biti velikih nevolja. Izbjegavajte ulazak u paralelnu vezu.

Zdravlje – Pripazite na zglobove, pogotovo ako dugo stojite.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Zato pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. I pored toga, nalazite se u fazi ekspanzije na svim poljima. Kako ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se i bježite u svoju oazu mira.

Ljubav – Na novi način pristupate ljubavi. Više se ne opterećujete glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Preko nekih poslovnih kontakata možete da upoznate interesantnu osobu. Neki vatreni znak misli na vas.

Zdravlje – Dobro bi vam došlo da neko vrijeme provedete u prirodi.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovih dana ponudiće vam privlačno zaposlenje, ali za sada je sve još u fazi pregovora. Trenutno vam je najpotrebniji provod. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Ne samo da ćete se lijepo osjećati nego ćete uspjeti da vratite vjeru u svoje psihofizičke kvalitete.

Ljubav – Romantični susreti sa zanimljivim osobama, možda na nekom kraćem putu, ali vam kao ljubavni partner najviše odgovara Bik sa kojim imate izuzetan odnos. Čuvajte se ulazaka u tajnu vezu, a ukoliko budete u dilemi da li da je prihvatite ili ne, dobro razmislite o svim posljedicama takvog poteza.

Zdravlje – Vaši najveći problemi povezani su i proizilaze iz vaše psihe. Kada se sa tim izborite, sve će krenuti na bolje.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima