back to top

SEDMIČNI HOROSKOP: Period ispunjen tajnim vezama i ljetnim avanturama

Određenim znakovima vratit će se osobe iz prošlosti s kojima su imali vezu

Početak mjeseca je u znaku ljetnih avantura. Dok će se neki sresti sa bivšim partnerom, drugi će imati velike uspjehe na poslovnom planu. Kojoj vi skupini pripadate otkrijte u nastavku sedmični horoskop.

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao – Veoma značajna sedmica u okviru koje mnogo toga možete postaviti na svoje mjesto. Imate mogućnost u ovom periodu da uz pomoć starijih osoba uradite nešto za sebe ali i za članove svoje porodice ili za kolege. Ako zauzimate odgovoran položaj, možete mnogo postići uz pomoć Jarca ili Škorpije.

Ljubav – Slobodni Ovnovi treba da razmislie da li su zaista stavili tačku na neku bivšu ljubav jer bi neka Vaga mogla iznenada da se pojavi i da ih u priličnoj mjeri uzdrma. Neka osoba će pokušati da preko društvenih veza nekako stupi u kontakt sa vama a ako mu to ne pođe za rukom, moguće da će preko nekog vašeg prijatelja uspjeti ipak da vas upoznaju ili čak da vam se na fini način nametnu. Ako ste u vezi ili braku, očekuje vas bogat društveni život. Pazite da nečim ne uvrijedite jednog Jarca ili neku Vodoliju koji su vam privrženi.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao – Početak perioda može donijeti mnogo interesantnih razgovora i sureta koji bi mogli da vam znače neke nove mogućnosti za proširenje saradnje. Imate veliko povjerenje u Ribe iako nisu uvek bile fer prema vama. Dobićete neočekivan poziv da nastavite saradnju sa Vagom ili Djevicom. Dobro se slažete i sa jednim Rakom ili Strijelcem.

Ljubav – Ovo bi mogao biti sjajan period za one koji su skloni tajnim vezema ili za romantične Ribe koje su spremni da uđu u neku vrstu flerta sa vama. Trudite se da nađete način kako da se sretnete sa nekim ko se u priličnoj mjeri povukao u sebe ili nije spreman da sa vama komunicira na način koji to vama odgovara. Romantično ste raspoloženi prema Jarcu ili jednom Raku.

Zdravlje – Smanjite masnu hranu.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Pretjerano ste spremni da uđete u bilo kakav nesiguran aranžman. Vjerujete da možete da se sami izborite za svoje mjesto pod suncem i da se posvetite nečemu što vas zaista zanima a ne samo rutinskim poslovima. Pružiće vam se prilika da posljednja dva dana tokom ove sedmice obavite razgovor sa nekim ko ima dobre namjere prema vama.

Ljubav – Ako vam se dopada jedan Ovan, naoružajte se strpljenjem. Želite da budete u prilici da se sa jednim Lavom ili nekom Vodolijom pomirite ili da uspostavite bolju komunikaciju. Ne bi trebalo da se previše nadate od Škorpije koja je okupirana svojim poslovima i nema mnogo vremena za vas. Krajem perioda možete dobiti povoljne vijesti od nekog sa kim niste dugo imali prilike da se čujete ili da se sretnete. Prilično ste nepovjerljivi prema Jarcu i Devici.

Zdravlje – Premoreni ste.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Početak perioda donosi vam mogućnost obnove saradnje sa jednim Lavom, Ovnom ili Vodolijom. Imate potrebu da drugima nametnte svoje stavove iako ste svjesni da mnogi imaju dobre razloge zašto ne prihvataju vaše mišljenje. Neko pokušava da vam se nametne kao autoritet. Vjerujete u dobre namjere jednog Lava ili jedne Škorpije.

Ljubav – Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja nije spremna da se preterano angažuje oko vas niti oko bilo koga uglavnom zbog svoje karijere i poslovnih ambicija. Potrebno vam je strpljenje za Ovna ili Vodoliju. Nemojte olako ulaziti u novu vezu ili flertovati ako ste u stalnoj vezi, moguće su scene sa partnerom, mada bi i vi trebali da otvorite četvore oči kada je u pitanju njegovo društvo.

Zdravlje – Moguća nesanica.

sedmicni horoskop

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Period je izuzetno povoljan za bavljenje različitim poslovima, kako u domenu medija tako i u domenu sporta. Omiljeni ste u društvu i mnogi bi željeli da se sa vama upoznaju i ponude vam zajedničku saradnju. Uspjeh vam predstoji i ako se bavite ekonomskim poslovima, posebno ćete biti zauzeti razmišljanjima o ulaganju novca. Period vam donosi mnogo novih poznanstava i susreta koji mogu rezultirati u nekom novom uspjehu.

Ljubav – Dopada vam se ambiciozna osoba koja tačno zna šta hoće kako po pitanju svoje karijere i u ljubavi. Podstiče vas u vašim ambicijama i veliki vam je oslonac u svakom pogledu. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se dopasti na poslu ili preko poslovnih prijatelja, posebno u znaku Ovna ili Vage. Neko intenzivno misli na vas.

Zdravlje – Pripazite na stomak.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Očekujete odgovor u vezi sa poslovnom ponudom koji ima veze sa javnošću ili sa strancima a koju ste dali nekome s kim imate dobro iskustvo u radu. Vaša inicijativa nailazi na razumijevanje jednog Raka, Škorpije i Jarca. Krajem perioda Bik vam daje ideju u vezi sa novim poslom. Imate mnogo različitih planova i niste sigurni kome bi trebalo da date prioritet. Ovo bi mogao biti period velikih ulaganja u poslove koji bi na duži rok mogli da vam donesu korist.

Ljubav – Nekoga veoma interesuje vaš ljubavni život. Možete, krajem perioda sresti nekog ko vam je bio nekadašnja simpatija i s kim niste nikada ostvarili vezu kakvu ste željeli. Možete se ponovo zaintrigirati za tu osobu i biti spremni da se borite za njenu tj. njegovu naklonost čak i ako se radi o nekom ko nije slobodan. Pokazujete veliku želju za uspostavljanjem dobrih odnosa sa Jarcem.

Zdravlje – Smanjite alkohol.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Poslovi bi mogli krenuti u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa javnošću ili sa njemačkim jezičkim područjem. Pokušajate da se priviknete na kolegu koji nameće svoj stav i prilično je nepredvidiv ili nedovoljno tolerantan. Neko će željeti da vas po svaku cenu pridobije kao saradnika. Spremni ste da pokažete dobru volju, posebno kada je u pitanju saradnik o kome imate izuzetno lijepo mišljenje.

Ljubav – Potrebno je da sredite svoj život tako da vam ostane dovoljno vremena za zajedničke momente sa osobom koja vam je draga. Vaš lični život u velikoj meri intrigira one sa kojima niste u najboljim odnosima. Verujete da možete da povratite naklonost osobe koja vam se dopada ili vam je neka vrsta opsesije. Ne budite nestrpljivi ako se bude radilo sa nekim ko je često na putu zbog poslovnih obaveza.

Zdravlje – Moguća je glavobolja. Provjerite vid.

 ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ovaj period vam donosi interesantne ponude o kojima bi trebalo dobro razmislite. Spremni ste da napravite neku vrstu zaokreta u svom stavu, da date na znanje da želite da se promijenite i prilagodite novim uslovima rada. Vaša kreativnost i inventivnost oduševljavaju saradnike koji imaju veliko povjerenje u vas. Mogući su poveći dobici u novcu na koje niste računali.

Ljubav – Želite da budete u dobrim odnosima sa nekim ko vam je veoma drag ali ako se radi o tajnoj vezi, niste načisto da li želite da ta veza preraste u nešto ozbiljnije ili tek nekog držite u rezervi. Vaša neodlučnost i zatvorenost u sebe u pogledu vaših planova nervira osobu koja vam je draga. Ribe, Bik i Djevica su spremni da mnogo toga žrtvuju zbog vas a vi na to ne obraćate mnogo pažnju ili odluke u vezi sa ljubavnim životom odlažete za neko drugo vrijeme.

Zdravlje – Povremena malaksalost.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Povoljan period za vas koji donosi većini predstavnika vašeg znaka mogućnost da urade nešto o čemu dugo već razmišljaju. Moguće da je to nešto što se odnosi na saradnju sa strancima. Rođeni krajem znaka preduzimaju akciju u radu sa nekim Ovnom, Djevicom ili Škorpijom. Dobro se osjećate u društvu jednog Raka ili Jarca koji vam pomažu da se lakše snađete u poslu koji zahtjeva veliku odgovornost.

Ljubav – Slobodni Strijelci će imati bolju priliku za provod od onih koji su u braku ili vezi. Pokušavate da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga, naročito ako se radi o nekom ko je slične struke vašoj. Dobićete mogućnost da se sretnete sa nekim ko vam je bio nekada simpatija i viđali ste se u okviru poslovnih odnosa. Povoljan period za one koji su spremni da se uključe u neki veliki projekat, bilo da se radi o umjetnosti ili medijima, nekom drugom obliku timskog rada, u okviru koga bi imali prilike da sreću osobu koja im je simpatična.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Spremni ste da naporno radite i da se maksimalno posvetite poslu od kojeg očekujete dobru zaradu na duži rok. Rješavate pitanje svog statusa ali vam planove kvari Riba ili neki Blizanac koji pretenduju na ono što smatrate da vama pripada. Situacija bi mogla da krene u neočekivanom pravcu zbog nekog ko je sklon da vam pravi probleme i intrigari protiv vas. Očekujete da vam se javi neko s kim ste nekada bili u dobrim poslovnim odnosima. Imate poveće izdatke.

Ljubav – Jedan od povoljnijih perioda kada su u pitanju porodični odnosi ako budete slijedili svoju intuiciju i ako budete dovoljno aktivni, preduzimljivi i spremni da nečemu popustite. Ako želite da uđete u vezu sa nekim ko vas izuzetno privlači a niste sigurni da li je slobodan, prvo se raspitajte o njegovom statusu. Nemojte se pretjerano nadati pomirenju sa osobom koja je ubijeđena da je nadmoćna i da ste vi ona strana koja treba stalno da pokazuje inicijativu da dođe do susreta.

Zdravlje – Moguća vrtoglavica. Odmorite se.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Nemojte dozvoliti da vas obeshrabri neka primedba poslovnog partnera, naročito ako se radi o nekom ko često mijenja mišljenje a ima visoke kriterijume. Česte ne znate šta zapravo želi od vas. Trudite se da budete prema svima korektni ali to ne donosi očekivane rezultate. Imaćete mogućnost da napredujete u okviru posla koji bi mogao da vam donese česta putovanja u inostranstvo.

Ljubav – Vjerujete da ćete ubijediti Bika, Raka ili Strijelca u ono što želite. Ako ste mladi, budite iskreni prema partneru. Vjerujete da možete da se adaptirate na situaciju koja vam u stvari ne odgovara. Nemojte se previše okupirati problemima drugih, čak i ako se radi o vašim bližnjim ili o familiji vašeg partnera, naročito ako ne možete da ih riješite. Trudite se da nađete način kako da ubijedite Raka da krene sa vama na put.

Zdravlje – Smanjite duhan.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Vjerujete da ćete uspjeti da se dogovorite sa pretpostavljenim oko nečega što je vama veoma bitno a ako se radi o njegovoj podršci koja je vama potrebna u vezi sa vašim poslom, vjerovatno je imate, bar na riječima ali u stvari on, to jest ona, ne čine baš bog zna šta da biste vi imali osjećaj da je to iskreno. U stvari neko od vas želi neku vrstu usluge.

Ljubav – Trudite se da se dopadnete nekom ko je pomalo nezainiteresovan ili se trudi da ostavi takav utisak. Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv period, naročito ako vam se dopada neko koga viđate na poslu i trudite se da ga fascinirate. Ipak, možda vam neće donijeti pozitivne emocije naročito ako niste spremni da nastavite vezu sa nekim ko nije prema vama bio dovoljno iskren.

Zdravlje – Opustite se i ne opterećujte se sitnicama.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima