back to top

Sedmični horoskop: Moguće sumnje čak i u najbliže prijatelje!

Ljeto će ove godine za mnoge znakove biti burno i strastveno

Pripadnici znaku Ovan imat će sumnju i u najbliže prijatelje. Pročitajte u nastavku detaljnije šta vas čeka u sedmičnom horoskopu jer je i ova sedmica je ispunjena zanimljivim događajima a ljeto je tek počelo.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Neko je bio uspješan u namjeri da vas pokoleba u pogledu sigurnosti vašeg radnog mjesta ali zapravo vaš pretpostavljeni ima visoko mišljenje o vama. Spremni ste da uđete u prilično nesiguran aranžman. Možete imati sumnju i u najbliže prijatelje, potpuno bez razloga. Vjerujete u mogućnost dobre saradnje sa Bikom kome ste dragi.

Ljubav – Period vam donosi lijepu priliku za poznanstvo sa Vodolijom, Blizancima ili Djevicom. Spremni ste za novu vezu i ne želite da vam bilo ko nameće sebe na bilo koji način, vi ste ona strana koja ima potrebu da bira, između Vage ili Strijelca.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Vaš znak bi mogao biti preosetljiv ali je spreman da se bori za svoje mjesto pod suncem. Potreban vam je savjet dobrog prijatelja, nekog na koga niste računali a ko vas je u poslednjih nekoliko meseci prijatno iznenadio svojom lojalnošću. Dobro se slažete sa jednim Rakom ili Djevicom. Period vam donosi dobre mogućnosti na poslovnom planu. Sredite pitanje finansija.

Ljubav – Imate lijepe mogućnosti na ljubavnom planu, naročtio ako očekujete da započnete novu vezu, obnovite neku iz mladosti ili planirate zajednički put sa partnerom. Zrelim Bikovima predstoji prijatan susret. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što bi jedan Lav mogao da vam priredi, naročito ako se radi o ljubomori.

Zdravlje – Pređite na nov režim ishrane.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Moguć je poveći novac u radu na nekom velikom projektu, naročito ako ste već razgovarali o tome sa Rakom, Lavom ili Škorpijom. Očekujete poziv od nekog ko vam je već predlagao da uđete u zajednički biznis ali vama je primarni cilj kako da organizujete privatni život tako da vam ostane što više vremena za sve ono što vam pričinjava velko zadovoljstvo.

Ljubav – Partner vam pruža razloge da budete sumnjičavi i podozorivi, ali u suštini sve je benigna igra. Možete doći u iskušenje da pozovete nekog ko to ne zaslužuje. Nekome je veoma bitno da vas fascinira i ostavi sjajan utisak, posebno negdje na putu ili u nekom društvu.

Zdravlje – Pojačajte imunitet.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Za one odgovorne, ambiciozne predstavnike ovaj period donosi osećanje da imate jaku konkurenciju. Pomalo ste sumnjičavi prema poslovnim partnerima. Previše se dajete u svim segmentima života. Potreban vam je odmor ali ako i planirate da negde putujete, tamo ćete raditi. Igrajte igre na sreću. Predstoji vam poveći dobitak. Osjećate veliku potrebu za poslom u kojem biste izrazili svoju kreativnost.

Ljubav – Očekujete neprijatnosti, a da ni sami ne znate zašto. Prilično ste osetljivi i ne znate kako da se postavite prema jednom Ovnu ili nekoj Škorpiji. Ako ste nedavno raskinuli vezu sa Jarcem, možete doći u situaciju da se kajete zbog toga. Ako ste u stalnoj vezi imate utisak da je partner na vas ljut i da bi vam mogao nešto prebacivati ili vas kritikovati za nešto. Intenzivno mislite na nekog ko vam se dopadao pre nekoliko godina.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Ne snalazite se najbolje u poslovnim odnosima, možete biti skloni brzim i ishitrenim odlukama ili možete pogrešno protumačiti nečije simpatije prema vama. Kod vas su ljubav i posao u istom košu zbog čega možete imati veoma prijatne momente u društvu Lava ili Raka.

Ljubav – Osjećate se dobro u društvu Vodolije ili Ovna a ne nedostaje vam društvo nekog s kim ste moguće do skora bili u vezi. Raspitujete se o osobi koja vam se dopada ili sa kojom ste nekada izlazili ali to kao da nema velikog uticaja odluku da li ćete biti sa Vodolijom. Skloni ste paralelnim vezama.

Zdravlje – Moguća nesanica. Opustite se.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Brinu vas konkretni problemi i trebalo bi da se smirite po pitanju novca. Imate strah da bi neki novac mogao da vam promakne i moguće da sterepite da biste mogli doći u neprijanu situaciju i da nećete imati prave argumente za ono što na svaki način želite da postignete

Ljubav – Mogućnost uspjeha u sportu je veoma realna ako dopustite da vas ponese entuzijazam i ako ne budete previše usmjereni na egzistencijalna pitanja. Imate mogućnost da doživite neke neočekivane susrete i da se podsjetite starih dobrih vremena. Nervno ste nestabilni.

Zdravlje – Zbog nečega ste zabrinuti.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Angažovanje u domenu medija, marketinga, ili trgovine može donijeti veliku satisfakciju i veliki novac. Trudite se da niko ne primjeti da ipak pomalo strepite od sopstvene samouvjerenosti. Poslovna saradnja može biti uspješna u saradnji sa vatrenim znacima. Imate nove mogućnosti za napredovanje.

Ljubav – Nalazite se u procijepu između vaših ličnih statova i potreba koje vam nameću Jarac ili Lav. Spremni ste na ustupke ako ste na početku veze. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju Škorpije ili Vodolija. Jaka volja i intuicija nisu dovoljni da biste se izborili za svoje mjesto pod suncem bar kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje – Mogući bolovi u nozi.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – U ovom periodu pazite se nesmotrenih izjava koje će oni koji vas ne vole jedva čekati da čuju da bi ih okrenu protiv vas. Imate mogućnost da obnovite neke kontakte ali je pitanje da li ćete biti svesni toga. Trebalo bi da budete oprezni u saobraćaju. Pazite na novac.

Ljubav – Možda će ono što čujete sve biti plod nekog trača ili pogrešna informacija,tako da ćete se možda nepotrebno nervirati oko nečega što nije vrijedno toga. Period vam donosi izvjesnu dozu uznemirenosti. Nemojte pravite partneru ljubomorne scene samo na osnovu onoga što ste čuli.

Zdravlje – Više se krećite.

sedmicni horoskop

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Možete biti skloni konfliktima sa onima koji su vam se zamjerili u prethodnih godinu dana. Izbjegavajte rasprave sa poslovnom konkurencijom. Imate nekoliko načina kako da dođete do velike zarade kako iz legalnih tako i iz nekih pomalo sumnjivih poslova. Ako radite u medijima, očekujete uspeh.

Ljubav – Ako mislite da raščišćavate prijateljske ili familijarne odnose, ništa nećete uraditi, naprotiv, izazvaćete još veće nesuglasice između svih kojih se to tiče. Nemate ništa od nezadovoljstva ili kritika na račun drugih. Bolje izađite negdje s društvom i lepo se provedite, posebno ako vas pozove jedan Rak ili Riba.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Postoji velika potreba za sadržajnim odnosima, preosetljivi ste i niste u stanju da ostvarite dobru komunikaciju sa Ovnom. Neko će željeti da se sa vama sretne i da razmijeni korisne informacije. Vaše racionalno rasuđivanje je jako i učinićete ono što je u vašem interesu.

Ljubav – Imate mogućnost romantičnog susreta sa jednim Rakom ili Lavom. Moguće je da ste veoma zaljubljeni ali i prilično nemarljivi. Bilo bi dobro da se dogovorite sa jednim Rakom oko nekih važnih pitanja koja uvek iskrsavaju kao problem.

Zdravlje – Pripazite na koljena.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Pokušavate da na miran način riješite sve probleme, posebno kada su u pitanju finansije. Dobićete priliku da obnovite saradnju sa nekim ko vam je veoma drag ali ako se radi o vatrenom znaku sa kim niste uvijek uspjevali da postignete skladan odnos. Neko će željeti da se sa vama sretne i razgovara u tajnosti o novom projektu.

Ljubav – Ovo je jedan od boljih perioda, jer biste mogli imati vrlo interesantan susret sa jednim Rakom, ili Ovnom koji često putuju. Na velikim ste iskušenjima jer vam se udvaraju najmanje dvije osobe na poslu. Moguća je romansa sa osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje – Smanjite duhan.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Period savršeno odgovara onima koji već imaju razrađene poslove i žele da ponude saradnju Raku ili Biku. Nećete željeti da uđete ni u kakav nov aranžman iako će vam neka poslovna ponuda od Škorpije izgledati izuzetno privlačna. Moguć aranžman sa strancima.

Ljubav – Imate mogućnost tajnih ljubavi i moguća je veza sa nekim ko bi mogao biti razlog vašoj uznemirenosti jer vjerovatno nećete znati na koga da računate. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, nemojte pristajati na izlaske sa nekim za koga znate da nije ni malo ravnodušan prema vama. Neki Rak, Bik ili Lav mogu biti prilično uporni u želji da vam se nametnu.

Zdravlje – Smanjite obroke.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima