back to top

Sedmični horoskop: Vrijeme je da okrenete novi list u životu!

Nova sedmica – prilika za novi početak

Sedmični horoskop otkriva koji znakovi trebaju okrenuti novi list u životu, a koji da se pomire sa starim prijateljima!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Nove poslovne okolnosti zahtjevaju drugačiji pristup i kompletnu promjenu načina funkcionisanja. Budite odlučniji u ostvarenju ciljeva.

Ne čekajte pomoć sa strane, nego zasucite rukave i krenite u akciju. Ako vam neko ponudi novi posao, dobro razmislite da li je to ono što priželjkujete. Ne zalijećite se.

Ljubav – Ukoliko je vaša veza na klimavim nogama, mogući su konflikti sa partnerom zbog tračeva na vaš račun. Vrijeme je da otvoreno porazgovarate o problemima koji vas muče.

Ova nedjelja može vam donijeti novu simpatiju s kojom će vas upoznati prijatelji, a može da vam se udvara neko koga poznajete preko posla.

Zdravlje – Izbjegavajte boravak u zadimljenim prostorijama.

  BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, kreativne poslove, usavršavanje ili prekvalifikaciju. Puni ste pozitivne energije, ali ne prenagljujte sa donošenjem važnih odluka.

Vrijeme je da prevaziđete stare konflikte i da se okrenete budućnosti i novim projektima. Okolnosti su vam i te kako naklonjene.

Ljubav – Partner smatra da ste suviše zahtjevni i ne može da vas prati. Izbjegavajte sukobe sa Lavovima i Strijelcima. Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja. Moguć je susret sa nekom zauzetom osobom, najvjerovatnije na nekom službenom putu.

Zdravlje – Pretjerano ste razdražljivi bez pravog razloga. Relaksirajte se.

sedmicni horoskop

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Postigli ste nešto o čemu ste dugo maštali i to vas ispunjava radošću i optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste to ostvarili.

Spremni ste za nove velike poslovne poduhvate, ali ne pretjerujte. Zbog velike želje da mnoge stvari započnete, postoji opasnost da ništa valjano ne okončate. Budite pribraniji na poslu i potrudite se da ispoštujete rokove.

Ljubav – Vodolije su kao stvorene za vas, a vi ćete učiniti sve da pridobijete nečiju pažnju. Ipak, izbjegavajte impulsivne reakcije. Odnosi sa partnerom su prilično vatreni.

Može da vam se dopadne neko ko možda neće biti u potpunosti iskren prema vama. Na kraćem putu ili preko Interneta možete da upoznate interesantnu osobu, možda nekog ko se bavi turizmom, transportom ili trgovinom.

Zdravlje – Ne iscrpljujte se bez potrebe.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Budite strpljivi, vrijeme radi za vas. Izbjegavajte konfliktne situacije i rasprave o stvarima koje vas se ne tiču. Zbog pretjerane osetljivosti, moguće su neugodnosti u poslovnom okruženju.

Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Ukoliko želite da obezbijedite sretniju budućnost, morate raskrstiti sa materijalnim vrijednostima i okrenuti se duhovnim.

Ljubav – Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onima koji su prešli tridesetu, slijede raščišćavanja. Krajem nedjelje neki od vas mogu da očekuju strastveni susret sa osobom koja se bavi zanimanjem koje podrazumijeva nošenje neke vrste uniforme.

Zdravlje – Obratite pažnju na stomak. Pazite na ishranu i više se šetajte.

  LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Samo konstruktivnim ponašanjem možete da postignete uspjeh. Nema razloga za rasprave i sukobe. Trenutno ste u veoma osjetljivoj životnoj fazi, a promjene na nivou ličnosti su neminovne.

Shvatili ste da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Ali, pošto ste vi po prirodi perfekcionista, vječito ste nezadovoljni. Morate da shvatite da savršen čovjek ne postoji, zato smanjite očekivanja.

Ljubav – Ukoliko ste u stalnoj vezi, nikako vam ne polazi za rukom da se usaglasite sa partnerom. Preosjetljivost vodi u nezadovoljstvo.

Partner može da pokaže veću količinu ljubomore, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Ako ste sami, moguć strastveni susret s nekim Strijelcem, a možda ćete teško odoljeti i šarmu jedne Vodolije.

Zdravlje – Veoma ste nervozni. Opustite se, više šetajte!

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Nije idealno vrijeme za započinjanje novog posla, ali zato možete da se prepustite planiranju. Ipak, bilo bi dobro da sve započete poslove završite prije nego što se upustite u nove poduhvate.

Potrudite se da nađete zajednički jezik sa saradnicima. Zbog pretjerane preokupiranosti sobom imate utisak da drugi ne razumiju vaše potrebe.

Ljubav – Teško vam polazi za rukom da sa partnerom budete na istoj talasnoj dužini. Slobodne Djevice očekuje nova ljubav, možete da uđete u vezu sa osobom koju ćete da upoznajete preko poslovnih kontakata. Postoji mogućnost flerta sa šarmantnom osobom na kraćem službenom putu.

Zdravlje – Oduprite se slatkišima.

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Iako svoj dio obaveza obavljate gotovo savršeno, osjećate da saradnici teško mogu da vas prate. Budite oprezniji u radu sa drugima, ne dozvolite da pobijedi ono što vam nije po volji. Samo sa Rakovima nalazite zajednički jezik. Pokušajte da od njih naučite kako da se bolje uklopite u timski rad.

Ljubav – Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete uživanju u intimnoj atmosferi. Ako ste sami, više izlazite. Ako ste sami, moguć je susret sa osobom koja se bavi umjetnošću ili radi u medijima, kao i ulazak u tajnu vezu sa zauzetom osobom. Možda negdje naletite na ljubav svog života.

Zdravlje – Pojačana emotivnost u pogrešno vrijeme može dovesti do psihičkih smetnji.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Poslovna situacija nije sjajna, ali sami ste krivi. Previše ste pasivni i skloni da se oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, počnite da nešto i uradite. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet. Iako se u njemu dobro osećate, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

Ljubav – Ni u ljubavi vam ne cvjetaju ruže. Svjesni ste da ljubav zahtjeva žrtve, ali čini vam se da je cijena previsoka. U nedoumici ste da li se uopšte isplati ulagati u vezu.

Ali, čim se uključi razum, ništa od strasti. Ako ste predstavnica nježnijeg pola, onda se klonite zauzetih udvarača.

Zdravlje – Opterećeni ste raznim strahovima. Provjerite da li su osnovani.

sedmicni horoskop

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Sa optimizmom gledate na razvoj poslovne situacije. Mnoge Strijelčeve očekuju javni nastup i unaprijeđenje.

Finansijska situacija se popravlja. Napokon su problemi za vama, a putevi koji vode u bolju budućnost pred vama. Izbjegavajte nadmjeno ponašanje. Ukoliko ste u nečemu u pravu, ne nabijajate to drugima na nos. Dovoljno je da to sami znate.

Ljubav – Sa partnerom ste na istim talasnim dužinama. Napokon dobro funkcionišete. Za one koji su slobodni, moguć je susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko prijatelja, a takođe, vašu pažnju mogao bi da privuče neki Lav, Blizanac ili Vaga.

Zdravlje – Malo ste iscrpljeni. Izbjegavajte alkohol i cigarete.

 JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Očekujte uspjeh na poslu i finansijski dobitak. Moguće je poslovno putovanje. Započete projekte uspješno privodite kraju.

Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i polako se privikavaju novim okolnostima. Nema razloga za strah. Budite strpljiviji i tolerantniji. Poslušajte savjete iskusnijih osoba. Niste uvijek u pravu.

Ljubav – Zauzete već dugo pritiska veza u kojoj su. Neka poruka ili poziv početkom nedjelje, samo će doliti ulje na vatru.

Nećete se najbolje razumeti sa Ovnom i Lavom, tako da bi najbolje bilo da svoju pažnju pokloniste nekom Biku ili Djevici. Ako ste slobodni, možda će vam se udvarati jedna Riba ili Vodolija, a možda upoznate interesantnu osobu preko poslovnih kontakata.

Zdravlje – Moguća pojačana nervoza. Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica.

  VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Finansijska situacija se popravlja. Priliv novca donosi bolje raspoloženje, ali i neplanirane troškove. Osjećate potrebu za opuštanjem i uživanjem u sitnicama.

Odavno se niste tako dobro osjećali. Ipak, spremite se i za manje neprijatnosti na radnom mjestu. Ne dozvolite da vas tuđi komentari izbace iz ravnoteže. Potrudite se da dogovorene obaveze završite na vrijeme.

Ljubav – Bićete rado viđeni u svakom društvu, omiljeni i popularni kod suprotnog spola. Sa partnerom su mogući nagli izlivi strasti.

Ko bi rekao da ste toliko vatreni? Vrijeme je da nadoknadite propušteno. Ako ste sami, na kraćem putu možete da upoznate zanimljivog Lava ili Strijelca.

Zdravlje – Pošto ste skloni raznim vidovima pretjerivanja, treba da budete umjereniji u svemu.

 RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Situacija je pod kontrolom. Ali, iako poslovi dobro napreduju, zaboravite na odmor i opuštanje. Samo kontinuiran rad donosi sigurnu zaradu i finansijski boljitak. Zadovoljni ste postignutim uspjehom. Odlično se osjećate i uživate u društvu dragih osoba.

Ljubav – Ovaj period biće u znaku nježnosti i ljubavi, pod uslovom da ne pokvarite atmosferu pretjeranom sitničavošću.

Očekuje vas romantični susret sa nekim zemljanim znakom, kao i mogućnost ulaska u tajnu vezu sa šarmantnom osobom, ali koja možda neće biti potpuno iskrena prema vama.

Zdravlje – Hipohondrični ste, mada ništa ne preduzimate kako biste spriječili trenutne neugodnosti.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima