SEDMIČNI HOROSKOP: Ribe odlaze na duže putovanje!

Odličan period za ljetna putovanja

Dok pripadnici znaka Ribe odlaze na duže putovanje, Blizanci su spremni da stupe u vezu s jednom Vodolijom. Sedmični horoskop je ispunjen pozitivnim ljubavnim i poslovnim iznenađenjima. Otkrijte ih u nastavku!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Osjećate se dobro u društvu osoba koje imaju razumijevanja za vas i koje se trude da vam pomognu da što prije rešite jedan važan probleme. Olakšana vam je saradnju sa onima koji su vam inače dragi a u poslednje vrijeme su možda malo više kontrirali. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke na prečac pod uticajem Riba.

Ljubav – Ovaj period vam donosi susrete sa osobama koje su vam drage na javnim mjestima a takođe vam donosi mogućnost tajnih susreta. Bićete veoma traženi i spremni da uđete u neku novu vezu koja bi mogla da bude prilično komplikovana. Držite se Vodolije i Lava, sa njima lako nađete zajednički jezik.

Zdravlje – Moguća vrtoglavica.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Ovaj period vam donosi ne samo novac već i nove mogućnosti na poslovnom planu. Vrijeme je da se postavite krajnje autoritativno ali i taktično prema saradnicima. Nedovljno ste spremni da se prilagodite na neke nove uslove na radnom mjestu koje možda zahtevaju vaše veće angažovanje.

Ljubav – Neko mnogo mlađi od vas može biti previše zainteresovan da sa vama ostvari odnos kakav on tj. ona žele. Niste načisto u stvari šta vi želite. Povremeno vam se čini da biste najradije malo bili sami. Veza sa Škorpijom ili nekim Ovnom postaje za vas prilično iscrpljujuća jer niste sigurni čemu vodi. Moguća romansa sa drugim Bikom.

Zdravlje – Više se odmarajte.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Očekujte iznenađenja, moguće veoma prijatnih vijesti od osoba za koje niste ni pretpostavljali da vas veoma cijene. Uspjevate da se postavite odlučno u jednoj prilično stresnoj situaciji. Veoma značajan period jer biste mogli donijeti važnu odluku koja bi mogla na duži rok da bude povoljna po vas u finansijskom pogledu.

Ljubav – Imate veliku podršku partnera za sve što radi. Ako je spretan sa novcem ili se razumije u finansije toliko bolje po vas. Spremni ste da uđete u vezu sa nekim drugim Blizancem, Ovnom ili Vodolijom. Ako je jedna Vaga neodlučna kada je u pitanju veza sa vama, moguće da nije slobodna a vi o tome ništa ne znate.

  Sedmični Horoskop Ribe: Počinjete preispitivati vezu sa voljenom osobom

Zdravlje – Dobro se osjećate.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Vaša intuicija je izuzetno naglašena ali niste naročito efikasni. Nespremni ste da se upustite u nov posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Okljevate kada je u pitanju posao koji bi mogao da znači proširenje saradnje, posebno sa onima koji su dobronamjerni ali i po vašem mišljenju previše zahtjevni. Sa vatrenim znacima možete doći u konflikt po mnogim pitanjima zato izbjegavajte svaku vrstu polemike sa njima.

Ljubav – Naporan period, ako ste dama Rak, vjerovatno ne pristajete na neke uslove koje vam vjerovatno postavlja osoba u koju nemate mnogo poverenja ili ste ga do skora imali ali ste se razočarali. Partner pokazuje nestrpljenje i nema mnogo vremena za vas što vas dodatno nervira.

Zdravlje – Izbjegavajte jako slatko.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Osjećate priliv pozitivne energije jer vas podstiče jedan Ovan da budete efikasniji ili ako ste mladi, da nastavite zajedničku saradnju. Rastrzani ste između potrebe za sadržajnim društvenim životom i profesionalnih obaveza. Želite da se dogovorite sa jednim Strijelcem oko novog posla a imate utisak da vas po mnogim pitanjima izbjegava. Želite da nađete način kako da se pomirite sa jednom Vodolijom.

Ljubav – Spremni ste da uđete u vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili koga ste svojevremeno upoznali preko neke društvene mreže. Trudite se da ne pokažete sve svoje slabosti pred partnerom i pokušavate da se predstavite u mnogo boljem svjetlu nego što ste. Prilično ste nečim nezadovoljni ali o tome uglavnom šutite. Trudite se da nađete način kako da se izvinite nekom drugom Lavu ali možda bi bilo najbolje da to učinite direktno.

Zdravlje – Bavite se sportom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Veoma interesantan period kada su u pitanju novi poslovi, najvjerovatnije sa Rakom, Blizancima, Ovnom ili Lavom. Mnogi su vam naklonjeni iako vam to tako ne izgleda na prvi pogled. Najvjerovatnije ćete saznati nešto vrlo važno od jednog Strijelca ili Bika i ta informacija će vam biti od velike koristi iako je možete u prvi mah ignorisati kao netačnu. Moguć je razgovor o velikom novcu i o nekim velikim projektima u okviru kojih biste mogli imati uspeha.

Ljubav – Postajete prilično mrzovoljni i nezadovoljni. Trudite se da na najbolji način steknete ugled u očima osobe koja vam se od nedavano sviđa, čak i ako niste slobodni, što vaš partner neće tolerisati. Dobijate priliku da se sretnete posle duže vremena sa nekim s kim ste bili u vezi ali taj susret ne mora biti naročito prijatan.

Zdravlje – Moguća glavobolja.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovaj period vam donosi neke nove ideje u vezi sa proširenjem saradnje. Nekadašnje kolege će vam dati interesantne prijedloge, moguće za neki novi oblik saradnje koji bi mogao da vam bude od velike koristi u smislu afirmacije, posebno van granica zemlje. Moguć je poziv na simpozijum ili poznanstvo sa osobom koja je vezirana u krupan biznis. Partnerski odnosi na poslu postaju za vas veoma intrigantni.

  Sedmični horoskop: Vrijeme je da okrenete novi list u životu!

Ljubav – Emotivne veze postaju za vas veoma turbulentne ako ste riješili da budete slobodni a mnogi vam se udvaraju. Nećete uspeti da ostanete ravnodušni ma koliko pokušavali da vladate sobom. Nekadašnji partner ne želi da se pomiri sa vama jer ste vjerovatno pričali previše o vašoj vezi nekome ko mu nije bio naklonjen.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Uz malo taktičnosti uspjeli biste u ostvarenju svog cilja posebno kada je u pitanju neki vatreni znak. Vaga ili Bik mogu biti veoma naporni u saradnji, naročito ako imate nenamirene obaveze prema njima. Ako promjenite taktiku prema Ribama ili Jarcu može vam se lako ostvariti cilj. Neko pokušava da uspostavi kontakt sa vama na način koji vama svakako ne odgovara. Dobićete povoljne vijesti o mogućnosti proširenja saradnje sa uspješnim saradnicima.

Ljubav – Vjerujte u nečije iskreno interesovanje za vas ali ipak ostaje mali crv sumnje zašto baš toliko insistira na viđanju sa vama. Nekome je veoma stalo da obnovi sa vama bilo kakvu vrstu odnosa. Ako je u pitanju osoba koju viđate negde u nekom većem društvu, moguće da ćete imati prilike da joj date na znanje koliko vam je stalo do njene naklonosti.

Zdravlje – Pojačajte imunitet.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Vjerujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i prate vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje koja bi mogla da vam donese popularnost. Većina predstavnika vašeg znaka veoma je uspješna i polazi joj za rukom da se maksimalno iskaže u okviru posla kojim se bavi. Ovo je jedan od povoljnijih perioda u svakom pogledu.

Ljubav – Svjesni ste da se dopadate između ostalog i zbog onog što predstvljate u društvu ili zbog onog što posjedujete. Trebalo bi da budete oprezni u svakoj vrsti odnosa sa Ribama ili Bikom jer će pokušati da manipulišu vama. Vjerujete da možete da ostvarite skladan odnos sa jednim Ovnom ili nekom Vodolijom i vjerovatno vam je, ako ste slobodni, želja da uđete u brak.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

sedmicni horoskop

  JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Pokušavate da budete tolerantniji prema nekom vatrenom znaku jer vam je to između ostalog i u interesu. Nekome se ne dopada vaš način razmišljanja u vezi sa rješavanjem zajedničkog problema. Ako su u pitanju Ovan ili Lav nemojte davati svoj sud o njihovom stavu. Imate mnogo novih mogućnosti na poslovnom planu, posebno ako treba da obavite razgovor u četiri oka sa nekim u koga imate veliko povjerenje.

  Horoskopski znakovi datumi

Ljubav – Ovo bi mogao biti jedan od boljih perioda u toku kojeg uspjevate da zahvaljujući svom šarmu postignte mnogo više nego što ste mislili da će vam ikada poći za rukom. Mnogo toga se odvija u vašu korist. Ne obazirete se na mišljenje članova porodice o vašem izboru, spremni ste da učinite mnogo za osobu koja vam je draga i mnogi od vas će biti spremni da započnu zajednički život.

Zdravlje – Naporno radite. Više se odmarajte.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Previše ste uzdržani i ne želite da otkrivate svoje namjere nikome, naročito ne bi bilo dobro jednom Ovnu sa kojim krajem perioda možete doći u sukob oko nekih principijelnih pitanja iako u stvari imate mnogo dodirnih tačaka. Trebalo bi da budete spremni da u nečemu popustite. Spremni ste da prepustite dio poslova bliskim saradnicima, naročito onima u koje imate neograničeno povjerenje. Ribe i Bik su vam posebno veoma odani.

Ljubav – Ne odustajte od želje da budete u centru pažnje, čak i ako imate partnera, ali jedan Ovan ili Strijelac vas neodoljivo privlače, iako stalni partner nije u nekom od tih znakova, nećete večeras izdržati da sa njima ne koketujete. Moguć je susret sa strancima u nekom većem društvu sa jednom Vodolijom. Trudite se da ubijedite stalnog partnera da treba da popusti u nečem veoma bitnom za oboje.

Zdravlje – Pazite se na ulici.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovo bi mogao biti za vas jedan od stresnijih perioda ako niste navikli na naporan rad. Pred vama su brojna iskušenja i vi ćete verovatno biti u prilici da uradite ono što se od vas očekuje. Trudićete se da osvojite poverenje osoba od kojih vam zavisi karijera. Ako ste mladi i ako se spremate na neko duže putovanje, možda i radi stručnog usavršavanja, pružiće vam se prilika za tako nešto.

Ljubav – Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima čak i ako se radi o nekadašnjem partneru, vjerovatno će željeti da vam da na znanje da na njega možete uvijek da računate. Imate mnogo planova kada je ljubavni život u pitanju, naročito ako ste u vezi sa nekim koga se upoznali preko nekih socijalnih mreža ili ako ste se sreli na putu.

Zdravlje – Smanjite alkohol. On ne rješava probleme.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima