back to top

SEDMIČNI HOROSKOP: Bikove početkom mjeseca očekuju problemi na ljubavnom planu!

Početak mjeseca obilježen ljubavnim nesuglasicama

Pripadnici znaku Lav i Ovan ostvarit će dobitak preko igara na sreću. I ove sedmice vam donosimo sedmični horoskop koji u nastavku možete pročitati i otkriti šta vas čeka.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Vrijeme je da se ozbiljno posvetite svojoj karijeri rukovođeni intuicijom. Ipak, praktični duh je kod vas naglašen naročito kada su nekretnine u pitanju. Znate dobro šta želite, šta možete i s kim bi trebalo da nastavite saradnju. Budite spremni da se prilagodite nekim novim okolnostima u okviru kojih možete da sklopite posao sa strancima. Mogući su poveći dobici preko igara na sreću.

Ljubav – Želite da se aktivirate na polju ljubavi i ako ste slobodni, vjerovatno ćete biti u vezi sa nekim ko ima posao u inostranstvu ili ko je spreman da vam pomogne da se aktivno postavite u životu. Potpuno neočekivano možete dobiti interesantan poziv za saradnju sa nekim ko vam je odavano simpatičan ili vas veoma privlači. Sredinom sedmice moguć susret sa Lavom.

Zdravlje – Smanjite maksimalno stres na poslu.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Prilično ste napeti zbog neke situacije u kojoj ste se našli a koju morate da riješite što prije i potrebno je samo da budete malo praktičniji. Moguće da ste okruženi ljudima koji vam nisu naklonjeni iz nekih svojih razloga pa čak i iz zavisti. Vaši kvaliteti dolaze do punog izražaja posredstvom ili pomoću jednog Raka ili Škorpije koji će uspjeti da sa vama postignu dogovor koji je na obostrano zadovoljstvo.

Ljubav – Ne oklijevajte da što prije riješite dilemu koja se odnosi na organizaciju porodičnog i bračnog života. Trebalo bi da se opredijelite za jedno od mogućih rješenja a pošto vam je najverovatnije stalo da vaša veza tj. braka potraju, morate uložiti izvjesan napor. Dobro će vam doći savjet bliske osobe koja je duže vrijeme već upoznata sa vašim problemom.

Zdravlje – Pripazite na stomak.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Imate mogućnost sređivanja odnosa sa strancima. To vas čini veoma moćnom i uticajnom i vi ćete vjerovatno uspjeti da se nametnete nekom ko može da na pozitivan način donese odluku o vašim budućim poslovima. Ne bi trebalo da se previše angažujete na poslovima koji vam ne donose dovoljno novca. Trenutno najveću satisfakciju donosi rad sa strancima, u medijima ili umjetnosti.

Ljubav – Veze sa poznatima za vas su veliki izazov, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Neko želi da se sa vama upozna i učiniće to posredstvom osobe na visokom položaju. Za mnoge predstavljate nešto nedostižno ma kako bili pristupačni u ličnim odnosima. Slobodne Vage mogu upoznati nekog stranca ili će vam se udvarati neko ko živi u inostrastvu a već ga poznajete.

Zdravlje – Dobro se osjećate.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Čuvajte se spletki, ma kog pola da ste. Mogu vam napraviti nepopravljivu štetu naročito ako se radi o osobama koje će po svaku cijenu željeti da sa vama ostvare saradnju čak i pod ne tako povoljnim uslovima. Imate jaku konkurenciju u osobi koja je prilično nametljiva ali bi trebalo da nađete način kako da iskoristite njene kvalitete, naročito ako je početnik u poslu ili mnogo mlađa od vas.

Ljubav – Vaša romantičnost dolazi do izražaja i u vidu skupog poklona koji ste spremni da učinite nekom ko vam je posebno drag. Mnogi žele da se sa vama sretnu ili da obnove kontakte jer im imponujete. Dame Rakovi prilično su aktivne na društvenom planu. Društveni život može biti mnogo sadržajniji ako pokušate više da se opustite. Skloni ste tajnim vezama sa nekom veoma uticajnom osobom.

Zdravlje – Treba vam duševni mir.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – U ovom periodu imate mogućnost finansijskog dobitka. Veoma ste uticajni i spremni da preuzmete na sebe velike obaveze. Ako ste mladi a želite da započnete neki privatni biznis, niste načisto kome da verujete i u kakve poslove da se upustite, naročito ako ponude dolaze od Ovna, Jarca, Lava ili Vodolije. Uspjeh vam predstoji ma čime se bavili. Mogući su dobici preko igara na sreću.

Ljubav – Djelujete harizmatično i uticajno i trudite se da na svaki način podstaknete nekog na razmišljanje o mogućnosti nastavka veze, čak i one koja je bila u ozbiljnoj krizi. Ne budite nakraj srca ako vam se ne javi neko ko je vaša dugogodišnja simpatija. Moguće da su vaša očekivanja usmjerena u pogrešnom pravcu. Moguća romansa sa Ovnom.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

sedmični horoskop
Mogući dobici preko igara na sreću!

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Ovaj period djeluje na vas pomalo iritantno ali i inventivno. Imate osećaj da ste okruženi nekim tajnim neprijateljima. Posjedujete nevjerovatnu samouvjerenost i vjerovatno ste zadovoljni što se nalazite pred nekom vrstom izazova. Imate mogućnost da se dokažete na najbolji mogući način. Započinjanjem privatnog posla možete doći do poveće zarade.

Ljubav – Može se dogoditi susret o kome maštate. Želite da dobijete priliku da se bliže upoznate sa nekim ko nije slobodan ali ste uvjereni da ćete uspjeti da zainteresujete jednog Raka ili Lava za sebe. Trudite se da se dopadnete jednoj Škorpiji, nekom drugom Jarcu ili Biku koje ste već na neki način osvojili. Sa Ovnom možete imati komplikovanu vezu.

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Osjećate se spremnim za nove poslove i vjerovatno ćete sa mnogo entuzijazma pristupiti poslu u medijima. Trudite se da slijedite svoj cilj iako možda tako sebi nanosite najveću štetu jer ne koristite dovoljno mogućnosti koje vam se nude. Imate priliku da napravite dobar dogovor sa Strijelcem koji je spreman da vas po mnogim pitanjima podrži.

Ljubav – Vjerujete u mogućnost nastavka veze sa Ovnom ili Vodolijom čak i ako je situacija komplikovana. Dobijate pozive da se pojavite negdje gdje možete sresti osobu koja vam se dopada. Nekome je posebno stalo da vas sretne, uz veliki rizik da je neizvestan nastavak veze ili raskid. Sa Lavom i Strijelcem imate šansu kao i sa jednom Vodolijom.

Zdravlje – Pazite se povrede.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Vjerujete u mogućnost napredovanja na poslu i veoma se motivisani da sklopite posao sa strancima. To vas čini veoma aktivnim i spremnim da uđete u nove poslove sa nekim ko vam imponuje kako po postignutim rezultatima tako i po uslovima koje vam nudi. Ne budite previše zahtjevni u razgovoru sa Rakom ili Lavom koji su vam inače naklonjeni. Bik i Jarac također mogu biti za vas dobri saradnici. Oni koji se bave sportom ili filmom mogu očekivati uspjeh.

Ljubav – Prija vam društvo Riba ili Raka. Djevica bi mogla biti previše naporna za vaš nervni sistem, naročito ako je zahtjevna, dugo ste u vezi a vi niste uspjeli da joj izađete u susret na način na koji je ona to željela. Muškarci Škorpije se posebno ponašaju kao da su žrtva okolnosti a ne kao da je odluka o nastavku veze njihova. Dame Škorpije su mnogo bolje u komukaciji čak i sa veoma jakim ličnostima i znaju da se postave kako treba.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Budite mudri kada je u pitanju dogovor sa Bikom, Škorpijiom ili Jarcem. Potrebno vam je strpljenje ali će se isplatiti. Imate velike mogućnosti za proširenje saradnje. Osjećate potrebu za nekim novim poslovima, posebno kada je u pitanju saradanja sa onima sa kojima imate dobro iskustvo. Vjerujete u mogućnost sklapanja posla sa Rakom ili Jarcem.

Ljubav – Ljubavni odnosi su za vas veliki izazov, posebno kada je u pitanju veza sa nekim drugim Ovnom ili nekom Vodolijom. Trudite se da fascinirate osobu koja je ambicioznija od vas ili koja je na neki način takmičarski nastrojena kada ste vi u pitanju. Oni koji su u braku, rješavaju važne porodične probleme.

Zdravlje – Zaboravite malo na posao i opustite se.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Ovaj period može vam nagovijestiti velike finansijske dobitke, posebno kada je u pitanju saradnja sa velikim medijskim ili marketinškim firmama, strancima ili velikim kompanijama. Ipak, ako imate bilo kakve nesuglasice ili dileme u vezi sa novčanim transakcijama, trebalo bi da to riješite što je moguće prije jer nakon toga možete biti skloni da brzopleto donosite važne odluke.

Ljubav – Predstanici vašeg znaka su veoma popularni među Bikovima, Djevicama i Škorpijama. Vaša strastvena priroda ne miruje i vi možete biti skloni i flertu, avanturi čak i ako ste u dugoj vezi ili braku. Slobodni predstvnici vašeg znaka, posebno žene djeluju veoma zanosno i fatalno po suprotni spol. Vjerujete u mogućnost nastavka veze sa Ribama.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Period vam donosi nove mogućnosti na poslovnom planu i vama kao da se žuri da što prije sklopite dobar posao sa nekim koga poznajete relativno dugo, moguće da ste sarađivali zajedno. Rak, Lav ili Strijelac još uvijek su za vas dobar izbor a i jedna Vaga se sprema da vam ponudi relativno dobre uslove za saradnju. Mogući su poveći novčani dobici.

Ljubav – Niste načisto šta želite jer vam se vjerovatno dopadaju dvije podjednako šarmantne osobe na koje možete da računate jer ste uvjereni da nisu ni malo ravnodušni prema vama. Pitanje je da li vi koristite dovoljno sve svoje prednosti i mogućnosti na ljubavnom planu. Jedan Lav je trenutno za vas najbolji izbor.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – U ovom periodu podiže vam se samopouzdanje ali i oprez kada je u pitanju saradnja sa onima koji su vas svojevremeno prevarili. Niste spremni da prelazite preko nekih propusta ili tuđih grešaka ali bi trebalo i da svoje ambicije i ciljeve svedete na realnu mjeru. Očekujete poziv od Bika ili Jarca u vezi sa nastavkom saradnje.

Ljubav – Poslovni kontakti pružaju veliku mogućnost za nova poznanstva i dame Ribe su posebno u prednosti jer kolege ne mogu da im odole. Ako spadate u one preduzimljive predstavnike vašeg znaka koji jasno daju na znanje šta prema kome osjećaju, jedna Škorpija rođena u posljednjoj dekadi znaka može biti spremna da vam se uporno udvara dok ne popustite.

Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima