Oxandrolon – opis i tijek anaboličkog steroida

Oxandrolon spada u kategoriju moćnih anaboličkih steroida, koji su vrlo traženi među sportašima zbog dobre podnošljivosti i minimalnih nuspojava.

Za razliku od mnogih sličnih lijekova, ovaj je prikladan za žensko tijelo. Recenzije potvrđuju da Oxandrolon pomaže značajno ubrzati rast tjelesne snage i parametara izdržljivosti tijela.

Komponente anaboličkog steroida imaju pozitivan učinak na metabolizam proteina i središnji živčani sustav. Oxandrolone možete kupiti on line na ovoj stranici oxandrolone kaufen legal .

Proizvod se koristi u sportu i medicini, ali samo nakon prethodne konzultacije s liječnikom, budući da se siguran režim provodi na individualnoj osnovi.

Steroidni profil

Oxandrolone ima sljedeće karakteristike profila steroida:

  • 400% anaboličko i samo 25% androgeno djelovanje testosterona;
  • nulta aromatizacija – pretvaranje u estrogen;
  • slab, a u nekim slučajevima umjeren učinak na jetru;
  • trajanje izloženosti do pola dana (12 sati);
  • vrijeme otkrivanja nakon otkazivanja do 45 dana (1,5 mjeseci);
  • dostupan u obliku tableta.

Anavar je jedan od najboljih i najsigurnijih steroida za žene. To je zbog minimalnog rizika od mogućih negativnih reakcija.

Učinci uporabe Oxandrolona

Oxandolon povećava mišićnu čvrstoću i definiciju. Ovo je primarni učinak koji bodybuilderi visoko cijene. Kombinirani tečaj s Oxandrolonom tijekom razdoblja sušenja omogućuje vam dobivanje reljefne mase mišića bez nakupljanja tekućine.

Povećava pokazatelje snage. To je poslužilo kao prilično raširena distribucija steroida među sportašima, boksačima, sportašima koji se bave disciplinama s težinskim kategorijama. Sagorijeva tjelesnu masnoću. Aktivira proizvodnju hormona rasta.

Lijek se preporučuje u svrhu povećanja reljefa mišića. Pokazuje iznimno nisku aktivnost u povećanju tjelesne težine, što čini upotrebu Anavara prilično skupom u tu svrhu.

Sportaši s dobrom mišićnom masom i prosječnim udjelom tjelesne masti osjećaju najveći učinak. Preporučeno trajanje solo tečaja je od 6 do 8 sedmica, a dnevna doza je 20-80 mg. Širok raspon količine uzetih steroida ovisi o pojedincu.

Na izbor optimalne doze lijeka utječu sljedeći čimbenici: iskustvo sportaša u uporabi androgenih i anaboličkih steroida, fiziološke sposobnosti i karakteristike, programi treninga, cilj i drugi slični pokazatelji.

Nemoguće je očekivati ​​najveći učinak uzimanja Oxandrolona bez prethodnog potpunog liječničkog pregleda i konzultacija sa stručnjakom. Tijek uzimanja Anavara zahtijeva pažljivo praćenje fizioloških parametara kako bi se na vrijeme izvršile prilagodbe. Oxandrolone možete kupiti na ovoj stranici oxandrolone online.

Kombinirani tečaj

AAC, uzet zajedno s Anavarom, trebao bi ne samo povećati učinkovitost tečaja, već i smanjiti rizik od negativnih posljedica. Prednost treba dati visoko androgenim steroidima. To su različiti testosteroni, Sustanon ili Primobolan.

Kombinirani tečajevi uključuju smanjenje optimalne gornje granice Oxandrolona na 40 mg dnevno. Za žene se preporučuje samo tečaj Solo, uzimanje Anavara s drugim lijekovima iznimno je nepoželjno.

Moguće nuspojave

Oxandrolon je steroid sa 17-alfa-aklilom, ali nema snažan negativan učinak na jetru. Prema dosadašnjim istraživanjima, minimalna doza ne utječe na jetrene enzime. Ne aromatizira i ne pokazuje estrogensko djelovanje. Nuspojave od Anavara posljedica su njegove sposobnosti da smanji, iako neznatno, vlastiti testosteron.

Tijelo, ako se prekorači preporučena optimalna doza, smatra to signalom da potpuno zaustavi sintezu vlastitog testosterona. Sustavna zlouporaba steroida može uzrokovati atrofiju testisa. Slijedeći upute za lijek, preporuke stručnjaka, vjerojatnost bilo kakvih nuspojava smanjuje se na jedan posto.

Recenzije steroida Anavar

Sportaši koji uzimaju steroid u pripremi za takmičenje cijene visoko djelovanje lijeka na sagorijevanje, njegovu sposobnost povećanja snage bez brzog dobivanja mišića. Prema recenzijama, učinak dobiven uzimanjem Oxandrolona u potpunosti je u skladu s visokim troškovima. Lijek je skup, koji koriste profesionalci, a ne početnici.

Žene ostavljaju pozitivne kritike o Anavaru, okarakterizirajući ga kao siguran steroid. Korištenje lijeka u rasponu od 10 do 20 mg ženama omogućuje izbjegavanje bilo kakvih nuspojava.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima