Sedmični horoskop: Rakovima će se pružit prilika da stupe u tajnu vezu!

Otkrijte šta vas čeka ove sedmice uz naš sedmični horoskop

Početak mjeseca je izvrsan za nove poslovne saradnje. Uz naš sedmični horoskop saznajte da li ste vi jedan od znakova koji čekaju uzbudljiv period!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Ako budete vrijedni i uporni, predstoje vam dobici, vjerovatno nešto manji od očekivanih ali ipak, moći ćete da planirate neke vanredne kupovine. Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, vjerovatno ćete se odlučiti za onaj koji je bolje plaćen. Imate mogućnost da poboljšate status na poslu. Mladi Ovnovi mogu naći honorarni posao koji će im omogućiti da steknu dobro iskustvo.

Ljubav – Iako su Ovnovi spontani i djetinjasti u toku ovog perioda bilo bi bolje da se postave malo racionalnije i kada je ljubav u pitanju jer je to u njihovom interesu. Svaka prejaka emocija, previše subjektivnog stava pri analiziranju vašeg ljubavnog života može vam nanijeti više štete nego koristi.

Zdravlje – Pazite se povrede na radnom mjestu.

BIK (21.4.- 21.5)


Posao – Početak perioda donosi dobre mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete sve što znate. Ako vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, biće vam potrebna podrška Škorpije, Jarca ili Riba, ili bar neki njihov savjet a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu s Ovnom ili Lavom.

Ljubav – Osjećate se prilično sigurnim pored partnera koji je prvenstveno vaš dobar prijatelja a ako ste slobodni, moguće je da jedno prijateljstvo preraste u emotivnu vezu. Ovaj period vam može donijeti i romantičan susret sa nekim ko se bavi umjetnošću ili ako ste i sami umjetnik, dopast ćete se nekom ko veoma cijeni to što radite. Moguća obnova veze sa Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Nemojte se prejedati zbog nervoze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)


Posao – Trudite se da držite konce svega što se dešava na vašem mjestu u svojim rukama ali ste svjesni da nemate baš na koga da se oslonite. Ako ste od nedavno na novom radnom mjestu, bio bi dobro da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim čak i ako ste u pravu. Mnogi će dobiti povoljnu priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, mnogo bolje radno mjesto.

Ljubav – Ovo bi mogao za mnoge biti period u kome doživljavaju snažne emocije, mnogi će, nezavisno od uzrasta imati osjećaj da su se prvi put zaljubili. Dobro ćete se slagati sa drugim vazdušnim znacima, a sa vodenim znacima moguće je nerazumijevanje i konflikti za svaku sitnicu.

  Sedmični horoskop Bik: Više vremena posvetite sebi

Zdravlje – Pazite se jakog sunca da ne izgorite.

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Ovaj period može rođene početkom znaka inspirisati na neki nov posao ili će poželjeti da se oprobaju u nekom poslu o kome duže vrijeme razmišljaju. Oni koji traže posao, naći će ga posredstvom dobre prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine.

Ljubav – Najverovatnije će vam se pružiti prilika da uđete u tajnu vezu sa nekim ko vas duže vrijeme na neki način opseda, zove ili pokušava da sa vama stupi u kontakt. Nemojte se pretjerano nadati da će stalni partner, imati mnogo vremena za vas. Ako ste u vezi sa Ribama, situacija bi mogla da se u priličnoj mjeri iskomplikuje.

Zdravlje – Nesanica.

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Ovo je jedan od boljih perioda za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako ste bili spremni da napravite ustupke i pređete preko nečega u radu sa Bikom, Ribama, Vagom ili Jarcem. Pokušajte da tokom ovog perioda obnovite veze i kontakte s onima ste povremeno bili u konfliktu ako ih cijenite i ako znate da na njih možete da se oslonite. Dobićete ponudu da se sretnete sa neki ko će željeti da sa vama započne novi posao.

Ljubav – Niste načisto na koga možete da računate i na koga da se oslonite. Bićete dobro raspoloženi ako vas dugogodišnji prijatelji budu pozivali u društvo ali ako nemate stalnog partnera bićete vjerovatno pomalo uzdržani osim kada je u pitanju jedan Ovan ili Vodolija koji je u posljednje vrijeme prilično tajanstven.

Zdravlje – Smanjite uzimanje alkohola.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Period odgovara onima koji vole slobodu, ne vole fiksno radno vrijeme ili su već u godinama kada im svaka vrsta autoriteta smeta. Mlade Djevice najvjerovatnije veoma hrabro kreću u nove poslovne poduhvate i to sa strancima ne razmišljajući da li će se to isplatiti već samo koliko će im se isplatiti. Trenutno ste jedan od najsmjelijih znakova kada su novi poslovi u pitanju.

Ljubav – Pred vama je kada je ljubav u pitanju veoma uzbudljiv period. Učinit će vam se da imate mnogo više mogućnosti nego što je to slučaj. Možete ipak doći, uz malo više taktičnosti do pozicije u ljubavi koja vam odgovara. Romantični dio vaše prirode izbija u prvi plan.Želite da se viđate sa nekim a da to ostane na neki način u tajnosti. Dobro se slažete sa Rakom i Ribom.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

  Horoskop: Škorpije očekuju sjajne vijesti na ljubavnom planu!

VAGA (23.9. – 22.10.)


Posao – Potrebni su vam dobri savjeti, dobra organizacija posla i malo više samopoštovanja. Neko je uspio da vas pokoleba u vašoj sigurnosti u sebe i sada pokušavate da se rehabilitujete na sebi svojstven način. Dobro stanje na bankovnom računu je za vas najbolja rehabilitacija. Uspjet ćete da nagovorite dobrog prijatelja ili možda prije kolegicu da prihvate vaš prijedlog za zajednički posao.

Ljubav – Imate taman dovoljno vremena da uspostavite dobar odnos sa osobom koja vam se dopada iako vam povremeno pravi haos u životu jer nikada ne znate šta može da vam priredi i da li možete da na nju računate. Imajte strpljenja za neki vodeni znak, naročito ako ste na početku veze. Moguća veza sa Lavom, Ovnom ili Vodolijom

ZdravljeSmanjite obroke.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Najveća opasnost kojoj možete sebe izložiti je pretjerano iznošenje ideja pred onima koji jedva čekaju da vide šta smjerate da bi vas pretekli u tome. I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate a koji su vas više puta iznevjerili. Ipak, najvjerovatnije planirate neki posao u tajnosti koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

Ljubav – Ovo nije najsjajniji period, naročito za one koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili se često raspravljaju oko izbora partnera. Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Djevicom, Ribama ili Jarcem bila uspješna ali ako to samo odrađujete partner osjeća da niste iskreni ili da vam njegovo društvo nije dovoljno. Pokušajte da budete spontaniji.

Zdravlje – Pazite na stomak.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Osjećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem moguće u umetnosti i nećete odoljeti da ne krenete u neke nove projekte čak iako niste sigurni da će biti isplativi. Početak sedmice donosi neke neočekivane prihode ili novac preko igara na sreću. Mogući dobici preko saradnje sa Lavom ili preko zajedničkog posla sa Vagom.

Ljubav – Dobro se snalazite u ljubavnom životu, posebno ako vas interesuje jedan Ovan ili neka Vodolija ili Strijelac koje poznajete preko posla ne odustaju od želje da budu sa vama. Moguć je konflikt sa Jarcem ako budete previše insistirali da prihvati svaki vaš prijedlog. Vaš znak je sada u trendu i mnogi se trude da budu u vašem društvu jer im imponujete.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

horoskop

JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Naporan period za one tipične, ambiciozne Jarce koji žele da uvijek bude po njihovom a to neće moći baš tako lako da se dogodi. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i vi ćete morati da preuzmete takav stil borbe pošto oni koji vas ne vole nisu usamljeni. Osećat ćete se kao da vam je nekakva opasnost za petama ali bolje nađite način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa Blizancima.

  SEDMIČNI HOROSKOP: Otkrijte koga ove sedmice čekaju dobre vijesti?!

Ljubav – Ako ste ikada željeli da vam se dogodi tajna veza, na samom ste pragu tako burnih događaja nad kojima najvjerovatnije nećete imati kontrolu. To vas naročito neće uzbuđivati, naprotiv, sve ono što se bude događalo biće isuviše izazovno da biste tome odoljeli. Ako ste mladi i imate manje od 40 godina, ne razmišljate o ozbiljnoj vezi.

Zdravlje – Mnogo se iscrpljujete. Morate malo i da predahnete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari koje se odnose na poslovnu sferu do te mjere vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego jurite papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak nešto značajno će se desiti što će vas pomjeriti s mrtve tačke. Financijska situacija se polako stabilizuje, ali ipak, pazite da vas neko ne pokrade.

Ljubav – Preko posla možete upoznati nekog ko će vam biti zvanično partner ali i nezvanični kandidati su tu u vidu nekog ko se bavi umjetnošću ili sportom. Mnogima ste veoma dragi a vi ste vjerovtno zainteresovani samo za jednu konkretnu osobu sa kojom se sjajno razumijete i jedno drugom tolerišete mnogo toga što možda drugi ne bi činili.

Zdravlje – Provjerite stanje sinusa.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima. Pokušajate da se priviknete na stil rada jednog Raka ili Lava. Neko će željeti da vas po svaku cijenu pridobije za svoje planove. Moguće da će se raditi o nekome ko nije ni približno tako prijatan kako će željeti da se predstavi. Preko prijateljskih veza pristiže vam neka vrsta finansijske pomoći.

Ljubav – Niko ne može bolje od vas da zavodi ako samo riješi da to učini. U stanju ste da budete potpuno neprepoznatljivi i prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Škorpiji i Jarcu teško padaju vaše promjene raspoloženja koje će naročito biti naglašene početkom sedmice kada slobodne Ribe mogu upoznati veoma interesantnu osobu sa kojom će nastaviti da se viđaju.

Zdravlje – Ostavite duhan.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima