back to top

Cytomel – funkcije i upotreba

Cytomel utiče na brzinu metabilzma

Cytomel je lijek na recept koji se koristi za liječenje simptoma niskog hormona štitnjače (hipotireoza) i povećane štitnjače. Cytomel se može koristiti samostalno ili s drugim lijekovima.

Cytomel pripada klasi lijekova koji se zovu Proizvodi štitnjače.

Cytomel je avis super stéroïde koji značajno utječe na brzinu metabolizma tako što ga potiče. Ovaj hormon je uključen u mnoge stanične funkcije, uključujući metabolizam ugljikohidrata, masti i bjelančevina.

Mnogi sportaši odlučuju uzeti Cytomel kako bi potaknuli gubitak masnoće. Uzimanje Cytomela, zajedno s dijetom koja ograničava unos kalorija, potaknut će značajno i ubrzano sagorijevanje masti.

Zbog svoje učinkovitosti ovakva primjena se preporučuje i bez uzimanja anaboličkih steroida. To je jedan od najmoćnijih alata za mršavljenje koji su nam dostupni.

Djelovanje Cytomela

Djelovanje Cytomela općenito je isto bez obzira na namjenu:

  • liječenje hipotireoze;
  • povećani gubitak masti u svrhu izvedbe.

U oba slučaja, hormonska funkcija je ista kao izravna kopija hormona T3. Bez obzira na izvorni razlog uzimanja, doći će do gubitka masti. U slučaju hipotireoze, pacijenti će imati poboljšani metabolizam, što potiče gubitak težine.

Ovo je često dobrodošlo, jer tijekom razdoblja disfunkcije štitnjače dolazi do značajnog povećanja tjelesne težine. Za povećanje performansi, ovaj učinak je također dobrodošao, jer ubrzava gubitak masti.

Bez obzira na konkretne razloge zbog kojih uzimate Cytomel, koji iako ubrzava vaš metabolizam, ipak se morate pridržavati svoje dijete. Da biste smršavili, morate sagorjeti više kalorija nego što ih unosite.

Kako bi se povećala izvedba, osoba koja već proizvodi pravu količinu T3 može unijeti nešto više kalorija nego inače dok gubi težinu. Kod uzimanja Cytomela, brzina sagorijevanja kalorija se povećava zbog viška hormona T3.

Dodatak Cytomela može imati koristi u kombinaciji s hormonom rasta, osobito kada se uzima u visokim dozama.

Uzimanjem Cytomela i Hormona rasta nema sumnje da će se mršavljenje odvijati još brže. To je zbog nevjerojatnih svojstava hormona rasta za poticanje metabolizma. A ako uzmete i beta-2 stimulans poput klenbuterola, pretvarate se u stroj za sagorijevanje masti.

Ovaj visokokvalitetni proizvod možete kupiti na https://steroide-anabolisants.com/c/meilleur-bruleur-de-graisse/cytomel/.

Djelovanje Cytomela je anaboličke prirode

Cytomel ima anaboličke učinke povećavajući anaboličko djelovanje anaboličkih steroida. Ideja je da anabolički steroidi omogućuju visoku stopu iskorištenja ugljikohidrata, masti i proteina, a Cytomel, kao što je već spomenuto, potiče metabolizam tih korisnih tvari. Istovremeno, teoretski, to bi pomoglo u jačanju cijelog tijela.

Koje su moguće nuspojave lijeka Cytomel?

Cytomel može uzrokovati ozbiljne nuspojave, uključujući:

  • glavobolju,
  • razdražljivost,
  • problemi sa spavanjem,
  • nervozu,
  • pojačano znojenje,
  • netolerancija topline,
  • proljev i
  • menstrualne promjene

Odmah potražite liječničku pomoć ako imate bilo koji od gore navedenih simptoma. Obavijestite liječnika ako imate bilo kakvu nuspojavu koja vas muči ili ne nestane.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima