back to top

SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte susret sa bivšim partnerom

Da li susret sa bivšim partnerom znači i početak nove veze?

Sedmični horoskop otkriva koji znakovi imaju probleme u trenutnim vezama i koji će se susresti da bivšim partnerom.

Sedmica koja je pred nama krije burne događaje, svađe i nove poslovne prilike!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Sreća je na vašoj strani. Zahvaljujući novim poslovnim kontaktima i slučajnim poznanstvima, otvoriće vam vrata za nove projekte i bolju budućnost.

Ukoliko se bavite privatnim biznisom, možete da se opustite. Sve teče po planu, a očekuju vas i dva veća dobitka. Oni koji su nezadovoljni platom, trebalo bi da potraže novi posao.

Ljubav – Novi početak sa šarmantnom osobom, dobrog porijekla, ispunjava sva vaša očekivanja. Ako ste u dugoj vezi, moguć je dogovor o zajedničkom životu. Oni koji su sami, mogli bi da obnove kontakt sa bivšim partnerom.

Zdravlje – Ne pretjerujte sa masnom hranom.

 BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Puni ste novih velikih ideja i spremni da učinite sve što je u vašoj moći da svoje poslovne ambicije ostvarite po svaku cijenu.

Sigurni ste u sebe, pa vas ni sumnjičavi komentari bliskih kolega ne mogu zaustaviti u realizaciji zacrtanih ciljeva. Što se finansija tiče, očekujte češće manje prilive novca.

Ljubav – Susret sa bivšim partnerom uzburkaće vaše emocije. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, biće još prilika. Možda je bolje da budete strpljivi i sačekate svojih pet minuta. Izbjegavajte ljubomorne scene.

Zdravlje – Bilo bi poželjno da kontrolišete svoj apetit.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Pružiće vam se nova šansa za posao o kome već dugo maštate. Sada je pravi trenutak da zgrabite šansu i da pokažete sve svoje kvalitete.

Ovaj period je povoljan za nove poduhvate, udruživanje i osvarenje društvenih ciljeva, ali ne i za rizične finansijske transakcije. Ne ulazite u nepotrebne izdatke.

Ljubav – Na ljubavnom planu biće više zadovoljstva, sloge u vezi ili braku. Ukoliko je u prethodnom periodu bilo nesuglasica, imaćete priliku da poboljšate svoje odnose. Oni koji su dugo sami, mogli bi konačno da se zaljube.

Zdravlje – Čuvajte se povreda.

sedmicni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Dobićete posao koji ste dugo priželjkivali i koji će vam pružiti veliko zadovoljstvo. I što je još važnije, bićete okruženi saradnicima sa kojima dijelite iste vrijednosti, pa vam neće biti teško da uspostavite harmonične odnose. Gdje god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. Dobro ćete unovčiti nove poslovne ideje.

Ljubav – Budite spremni za nova poznanstva i izlaske. Bićete u prilići da birate između dvije nove prilike. Ne budite neodlučni, sreća je pred vama. Ako ste se nedavno rastali, moguće pomirenje sa bivšim partnerom.

Zdravlje – Puni ste pozitivne energije.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Sredinom nedjelje obradovaće vas neka lijepa vijest ili ponuda za novi posao koji će vam pružiti šansu za bolju zaradu i brže napredovanje.

Zahvaljujući češćim kontaktima sa pretpostavljenima, bićete u prilici da pokažete svoje talente. Što se finansija tiče, sreća će vam biti naklonjenija nego ranije, a prihodi stabilniji.

Ljubav – Ako ste prošle nedjelje bili u svađi sa partnerom, sada je pravo vrijeme za pomirenje.

Uspjet ćete da prevaziđete nesporazume na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko ste sami, nova ljubav će vas iznenaditi na radnom mjestu. Ovo će biti izuzetno buran period.

Zdravlje – Sve je u najboljem redu.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Ukoliko planirate da napravite neku promjenu, započnete novi posao, tražite zaposlenje, osmjehnuće vam se sreća.

Zapažen uspjeh mogli biste da ostvarite na službenom putu. Preko sudske presude ili ugovora, očekujte značajne prilive novca. Ako vam neko duguje neki novac, moguće je da vam sada vrati ono što ste vi odavno otpisali.

Ljubav – Maštate o novoj vezi, ali, iako imate više udvarača, ne znate za koga da se opredijelite. Nema razloga na žurbu, slijedite svoje srce i vaš san će se ostvariti. Osobe koje su u braku ili dugoj vezi, uživaće u zajedništvu i razmjeni nježnosti.

Zdravlje – Korigovanjem ishrane stabilizovaćete zdravlje.

VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Zahvaljujući velikom iskustvu, uspjet ćete da riješite neki poslovni problem koji vas već dugo muči. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati podršku nekih vama bliskih i dragih osoba, naročito žena. Sve nekako ide na bolje, a popravlja se i finansijska situacija.

Ljubav – Sreća vas prati na svakom koraku, a odlazak na put mogao bi vam donese novu ljubav. Iznenadni susret sa jednim Strijelcem mogao bi u potpunosti da promjeni vaš život. Moguća ljubav na prvi pogled. Zauzete osobe izbjegavajte u širokom luku.

Zdravlje – Ne pretjerujte sa alkoholom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Pred vama je stabilan period kada će doći do izražaja vaša volja za dokazivanjem, ali i želja za kontaktima i komunikacijama sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti nestaju. Tokom ove nedelje, bićete u prilici da završite neki važan posao.

Ljubav – Probleme u vezi ili braku, uspjet ćete da prevaziđete zahvaljujući strpljenju i boljem razumJevanju partnera. Ako ste sami, zaintrigiraće vas neka izrazito crna i veoma šarmantna osoba.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Ova nedelja biće vrlo značajna za vašu karijeru. Vaši nadređeni očekuju da što prije završite neki važan posao, a vi odugovlačite. Morali biste da promjenite odnos prema poslu.

Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dvije podjednako dobre mogućnosti. Novac polako pristiže, a biće i prilika za veću zaradu.

Ljubav – Moguće je da ćete preko posla upoznati neku izuzetno zanimljivu i veoma uspješnu osobu, čijem šarmu nećete moći da odolite. Oni u braku nakon dužeg perioda konačno nalaze zajednički jezik sa partnerom.

Zdravlje – Pripazite na zube i desni.

sedmicni horoskop

 JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Uz malo napora i pomoć prijatelja i kolega, do kraja nedjelje uspjet ćete da završite sve što ste planirali. Ukoliko ste nezaposleni, period je povoljan za traženje posla.

Izbor možda neće biti u skladu sa vašim željama, ali vrijedi pokušati. Vrijeme radi za vas. Povoljan preokret po pitanju finansija. Očekuje vas veći dobitak od honorarnog posla.

Ljubav – Ukoliko idete na put, a sami ste, moguće je da ćete doživjeti neobično lijepu avanturu koja bi mogla da se pretvori u nešto ozbiljnije. Bilo kako bilo, teško ćete izbjeći Amorovu strijelu.

Zdravlje – Čuvajte se infekcija.

 VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Sve što budete radili daleko od očiju javnosti, donijet će vam odlične rezultate. Ukoliko, preko posla imate kontakt sa inostranstvom, očekujte veliki uspjeh na službenom putu. Period je veoma povoljan za početak novog biznisa, kao i za rješavanje zaostalih problema. Preispitajte svoje ranije ponašanje i ispravite greške.

Ljubav – U posljednje vrijeme zračite optimizmom i privlačite pažnju gdje god da se pojavite. Očekuju vas lijepa dešavanja na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera. Moguća obnova stare veze.

Zdravlje – Problemi sa zglobovima nestaju. Dobro se osjećate.

 RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – I dalje vas prati sreća na poslu, a dobra saradnja sa kolegama mogla bi da vam donese značajnu nagradu. Ukoliko niste zadovoljni trenutnom pozicijom, razmislite šta biste voleli da radite i kako da ostvarite svoje snove. Pred vama je mnogo bolji period za zaradu, bilo do stalnog ili honorarnog posla.

Ljubav – Dobar period za ostvarenje tajnih ljubavnih veza, ali i za pomirenje i nastavak davno prekinutih ljubavi. U braku veći sklad i harmonija.

Zdravlje – Osjetljivo vam je grlo i disajni putevi.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima