SEDMIČNI HOROSKOP: Mnogi će imati nesanicu i glavobolju

Očekujte ove sedmice probleme sa snom i moguće čak glavobolje

Ova sedmica je odlična za nove poslovne prilike ali ipak mnogi pripadnici znakova trebaju bolje pripaziti na svoje zdravlje. U nastavku sedmični horoskop vam otkriva šta vas očekuje ove sedmice!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Prvih dana perioda možete dobiti neku novu ideju u vezi s poslom sa nekim s kim ste se oduvijek dobro slagali. Ovo je period gdje vi možete biti prilično naivni kada je u pitanju posao koji vam nudi jedan Rak. Kako se sedmica bude bližila kraju tako ćete i vi imati sve više ideja kako da riješite važne financije dileme, posebno ako namjeravate da uđete u dil s jednim Jarcem.

Ljubav – Period vam može donijeti dosta nejasnoće u ljubavi, posebno onima koji su nesigurni u sebe i pokušavaju da se nametnu nekom ko je mnogo ambiciozniji i društveniji. Prilično ste povučeni u sebe i krivite druge za vaš status koji vas ne zadovoljava, naročito ako ste slobodni. Ljubomoran partner, naročito ako se radi o osobi koja je mlađa od vas, u priličnoj mjeri vas iritira.

Zdravlje – Moguća nesanica.

BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Karijera bi mogla krenuti uzlaznom linijom ako biste bili dovoljno spretni da se snađete u situaciji koja nije baš sjajna ali nije ni nemoguća po pitanju rješavanja nekih praktičnih problema. Očekuje mnogo više nego što je to trenutno moguće u radu s Ovnom ili Škorpijom. Želite da privučete pažnju neke osobe koju smatrate sposobnom da u financijskom pogledu podrži vaš projekat.

Ljubav – Neko vam je veoma privržen ali vi toga niste svjesni. Maštate o nekom Lavu koji je vjerovano zauzet ili posvećen porodici, čak i ako nije u sjajnim odnosima s bračnim partnerom. Situacija u kojoj se nalazite zbunjuje vas je ste ubijeđeni da se toj osobi dopadate. Ako ste u braku ili vezi, nemojte predimenzionirati probleme.

Zdravlje – Glavobolja zbog vremena.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Osjećate se pomalo iscrpljenim zbog pretjeranih aktivnosti kojima ste sebe izlagali a vjerovatno ste bili pomalo zbrinuti zbog onog što vas čeka tokom ove sedmice. Imate jasno zacrtan cilj i dobro znate šta je za vas najbolje u saradnji sa strancima. Bićete u prilici da se dogovorite s Ovnom ili Vodolijom oko nekih bitnih pitanja.

Ljubav – Nekom se dopadate ali ta osoba ne pokazuje dovoljno razumijevanja za vas niti je kooperativna niti tolerantna. Radi se o nekom ko je mnogo strastveniji nego što to želi da pokaže, strepi od vas i utisak koji ostavljate u javnosti. Neko želi da vas pozove a ne smije da to učini.

  Sanjati ranu

Zdravlje – Smanjite nervozu.

sedmicni horoskop

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Ovaj period vam donosi razgovore sa onima sa kojima možete dobro da se razumijete, naročito ako ste već planirali susret s drugim Rakom, Vodolijom, Bikom ili Škorpijom. Imate o čemu da razgovarate tokom ove sedmice sa saradnicima i da razrađujete planove.

Ljubav – Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas početkom perioda partner bude pomalo nervirao ili ako bude pokazivao ljubomoru. Neko će željeti da vam se približi, moguće da će uz pomoć prijatelja pokušati da sa vama uspostavi kontakt ili će željeti da sazna šta se s vama dešava. Imaćete mogućnost da popravite utisak u očima jednog Bika, naročito ako se radi o dugogodišnjem kolegi ili osobi koju ste upoznali na poslu.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Nemate utisak da vas bilo ko razumije, jer su vaši planovi prilično veliki, a realno nemate još uvijek mogućnosti da ih i ostvarite. Budite spremni na neko prelazno rješenje, dok se ne ukaže posao koji vam odgovara. Prilično neracionalno trošite novac zbog čega možete doći u situaciju da od nekoga morate da pozajmite određen iznos.

Ljubav – Ako vaš partner pravi planove u vezi sa stručnim usavršavanjem imajte razumijevanja za njega i podržite ga u njegovim profesionalnim planovima. Moguć susret sa Vodolijom. Neko vama blizak konstantno vas iritira svojim kontriranjem. Najbolje bi bilo da prestanete da mu dajete savjete, čak i za njegovo dobro.

Zdravlje – Nervoza zbog posla.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Period vam donosi vam mogućnost obnavljanja poslovnih veza s onima na koje do skora niste mogli da računate. Ako budete dovoljno inventivni, moći ćete da se na fini način nametnete nekom s kim nemate mnogo dodirnih tačaka u pogledu načina rada ali ste za tu osobu ipak autoritet. Ne ulazite u rasprave s Rakom. Moguć je poveći priliv novca od nekog na koga niste računali.

Ljubav – Partner je prilično nestrpljiv, naročito ako niste skloni održavanju obećanja. Imate mnogo novih mogućnosti na ljubavnom planu, naročito kada je u pitanju osoba s kojom ste se nekada povremeno viđali. Dopadate se jednom Raku ili Ribama dok je s Jarcem moguća rasprava. Ako ste dugo u vezi ili braku, niste u stanju da kontrolišete emocije i često ljutnju, naročito kada vam se kaže istina u lice.

Zdravlje – Više se relaksirajte.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Vjerujete u mogućnost pomirenja s Ovnom ili ćete pokušati da na lijep način nametnete svoj stav u vezi s partnerskim odnosom koji bi po vama mnogo bolje funkcionisao kada bi Bik il Devica bili kooperativniji. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa Lavom koji vam je u stvari naklonjen. Nekome je stalo da obnovi saradnju sa vama, moguće drugoj Vagi ali nemojte se utrkivati ko će koga da nadmudri.

  Godišnji horoskop Škorpija: 2022. godina će biti vrlo stresna posebno ako studirate !

Ljubav – Bilo bi dobro da se na početku perioda pomirite s jednom Vodolijom ili Ovnom. Rak vas može kritikovati zbog nečega što ste svojevremeno rekli ili uradili. Dobro se osjećate u društvu Lava ili jednog Strijelca koji vam se često udvaraju. Nekadašnja simpatija može pokazati dobru volju za pomirenjem ili ćete je slučajno sresti na nekom većem skupu.

Zdravlje – Moguća vrtoglavica.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Naporan period za one koji nisu kooperativni i ne umiju da se dogovaraju, naročito ako se radi o poslu u koji treba a uložite dosta svog novca. Ne bi trebalo da nesmotreno uzimate kredite ili da se previše zadužujete, da se prepuštate nerealnim maštanjima. Završite prvo neophodne poslove koji su vam postali veliko opterećenje. Ribe i Bik će se potruditi da vam daju na znanje da su spremne na svaki dogovor sa vama.

Ljubav – Dobro se slažete sa jednim Jarcem ili Rakom koji su spremni da vam izađu u susret i da vam učine mnogo toga na šta niste računali. Poslovni odnosi donose mogućnost za ostvarenje i ljubavne veze. Trudite se da što češće budete u društvu Riba koje vas neodoljivo privlače. Želite da pokažete jednom Biku ili Ribama do koje mjere vam znače. Jedna Djevica će se potruditi da privuče vašu pažnju.

Zdravlje – Nesanica.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Početkom sedmice možete očekivati povoljne vijesti od nekog na koga ste računali u poslu koji je veoma zahtjevan. Imate mogućnost da popravite svoj status na poslu. Želite da dobijete priliku da pokažete koliko vam je stalo da šansu koja vam se ukazala iskoristite na najbolji način. Ne bi trebalo da ignorišete nečije dobre namjere, posebno ako se bavite muzikom ili sportom.

Ljubav – Ne dopuštate nikom da vas ignoriše, posebno ne osobi kojoj ste mnogo toga pružili ili prema kojoj ste oduvijek bili fer. Ako se radi o stalnom partneru možete lako izgubiti nerve ako se bude vodio razgovor o nečemu što vas uvijek izbaci iz takta. Nemojte biti previše sujetni u društvu jedne Djevice ili Bika, naročito ako znate da očekuju vašu pažnju.

Zdravlje – Mogući bolovi u grlu.

JARAC (22.12.- 20.1.)


Posao – Ovaj period vam može donijeti nov posao ili završetak jednog projekta na kome ste dugo radili. Imate priliku da se pokažete u dobrom izdanju u društvu nekog ko ima u vas povjerenja. Ako vam se dopada ideja o obnavaljanju odnosa sa Lavom, pokažite više inicijative. Od vašeg stava mnogo toga zavisi, naročito ako ste u radu orijentisani na Škorpiju, drugog Jarca ili Ribe.

  SEDMIČNI HOROSKOP: Kod Vaga partnerski odnosi se pogoršavaju

Ljubav – Nekome je potrebna vaša podrška a vi niste u stanju da je pružite. Imate potrebu, posebno ako ste rođeni u decembru da istjerate neku vrstu pravde kada je ljubav u pitanju i želite da znate na čemu ste. Vjerujete u mogućnost pomirenja s nekim ko vam je posebno veoma drag. Pokušajte da se pomirite sa Djevicom.

Zdravlje – Više se odmarajte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Početak sedmice donosi nove poslovne mogućnosti. Imaćete priliku da se sretnete s nekim ko ima mnogo novih ideja na koje vi nećete ostati ravnodušni, naprotiv, bićete spremni da se prihvatite nekog novog posla koji bi mogao da vam vrlo brzo postane isplativ. Nemojte se nervirati kada je u pitanju saradnja s jednim vodenim znakom. Mogući su vanredni dobici u igrama na sreću ili ćete dobiti vrijedan poklon.

Ljubav – Moguće su nesuglasice jer imate veliku potrebu za privatnošću i ne želite da se za vašu vezu sazna, naročito ako ste mladi i na početku veze. Ako ste u braku ili duže od dvije godine zajedno, bićete u prilici da se s partnerom dogovorite oko mnogih bitnih pitanja, naročito se to odnosi na one koji su rođeni sredinom 70-tih.

Zdravlje – Pazite na kilograme.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Vjerujete u mogućnost postizanja dogovora s nekim ko vam se oduvijek veoma dopadao kao ličnost i prema kome imate veliko poštovanje. Neko će vam ponuditi neki vid saradnje, moguće sa strancima i vi ćete to prihvatiti nezavisno od okolnosti pod kojima biste morali obavljati posao. Imate priliku da se pomirite sa Djevicom. U financijskom pogledu nemate o čemu da brinete. Neko će vam pomoći da nađete potrebno rješenje za eventualne dugove.

Ljubav – Ne želite da budete u neprijatnoj situaciji a to se može dogoditi početkom sedmice ako vam se udvarao neko prema kome niste bili fer ili koga ste ignorisali a sada biste željeli da popravite utisak. Emotivne veze s osobama iz drugih gradova donose vam mnogo prijatnih iznenađenja. Jedna Škorpija vam daje na znanje da nije ravnodušna.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima