back to top

Sanovnik ekskurzija – šta znači sanjati ekskurziju?

Na javi je ekskurzija sinonim za druženje, zabavu, upoznavanje novih prostora ili nekih važnih i istorijskih znamenitosti, te i prilika da se nauči nešto novo, i da se steknu nova poznanstva i vrlo lepa prijateljstva.

Šta znači sanjati ekskurziju? U snovima je ekskurzija relativno čest motiv, i simbolizuje nečiju želju za putovanjima i novim avanturama i druženjima, te je najčešće sanjaju osobe koje treba negde da otputuju ili koje se jako raduju nekim promenama i prilikama, a koje im se ukazuju u poslovnom i/ili privatnom životnom aspektu.

Sanjati kako vi idete na ekskurziju 

San u kome vi idete na neku ekskurziju, ima na javi značenje da se radujete nekim novim i vrlo i dobrim šansama i prilikama, ili da nestrpljivo očekujete neko novo poznanstvo u kome vidite vrlo lepo i dugoročno potencijalno ili prijateljstvo, ili romantičnu vezu.

sanjati ekskurziju
Šta znači sanjati ekskurziju?

Sanjati kako ne želite da idete na ekskurziju 

Kada ste sanjali kako ne želite da idete na ekskurziju, na javi ima konotaciju da ste osoba koja je i vrlo samoživa i tvrdoglava, te da je vama sasvim nemoguće „udovoljiti“, jer u svemu i u svakome nalazite neke mane ili nedostatke, i stalno ste džangrizavi i kritički nastrojeni prema svemu.

Sanjati da ste se izgubili na ekskurziji u nekom nepoznatom mestu 

Simbolika sna u kome ste se vi izgubili na ekskurziji, te pokušavate da pronađete svoje saputnike, ima na javi simboliku da ste jako nezadovoljni sadašnjim poslom ili emotivnim odnosom, te da ili želite da nešto radikalno promenite, ili da su vam potrebni novi i „sveži“ počeci i nove ideje i cilj.

Sanjati da ste vi „vođa“ ekskurzije 

Ako ste sanjali da ste vi vodič na ekskurziji, te da objašnjavate drugima neke činjenice o mestu ili o znamenitostima koje posećujete, ima na javi konotaciju da ste vrlo gorda i ohola osoba, koja je i svesna svih svojih kvaliteta i potencijala.

Navedene kvalitete koristite da biste drugima nametali svoj stav i lično mišljenje, umesto da svoju energiju usmerite na nešto konstruktivno i korisno po vas i vaš život.

Sanjati da se upoznajete sa nekim novim osobama na ekskurziji 

Ukoliko ste sanjali da stičete neka nova poznanstva na ekskurziji, ima na javi sasvim suprotnu ili lošu simboliku, te implicira skori prekid nekih prijateljskih ili emotivnih odnosa, zbog vašeg vrlo velikog nezadovoljstva, i osećaja neispunjenosti i samoće, i kada ste okruženi onima koje volite.

sanjati ekskurziju
Sanjati da se upoznajete sa nekim novim osobama na ekskurziji 

Sanjati da obilazite istorijske znamenitosti na ekskurziji 

Kada ste na ekskurziji vi osoba koja je vrlo zainteresovana da nauči nešto novo, te da upozna sve i kulturne i istorijske znamenitosti i običaje i način života ljudi u zemlji u kojoj ste se našli, ima u zbilji jasnu simboliku da ste uvek vrlo fokusirani na ono što radite. 

Nikada ništa ne shvatate i olako i površno, te ste u neku ruku i vrlo sitničavi, ili skloni da sve kontrolišete i da se namećete.

Sanjati da nemate dovoljno novca da idete na ekskurziju 

San u kome ste vi jedina osoba koja nema sredstava da ide na ekskurziju, te ste zbog toga vrlo ili tužni ili vas je stid jer ste siromašni, označava u realnom životu da ste neko ko je vrlo vredan i ko se trudi i zalaže da sve postigne na pošten i častan način.

Znači da ćete se uskoro i obogatiti i veoma i napredovati u poslu kojim se bavite, a zahvaljujući predanosti i zalaganju koje ste sami uložili.

sanjati ekskurziju
Sanjati da nemate dovoljno novca da idete na ekskurziju 

Sanjati da vas je neko pokrao na ekskurziji 

Kada ste sanjali da ste pokradeni na ekskurziji, te nemate novca da se provedete i uživate sa svim svojim velikim društvom, ima konotaciju na javi da su oko vas vrlo podli i neiskreni ljudi, koji ili pokušavaju da vas iskoriste, ili da vam pokvare sve vaše ideje i planove, i tako vas „unazade“.

Sanjati da su vas „zaboravili“ i da ne možete da se vratite sa ekskurzije 

Ukoliko ste vi osoba koja je ostala „zaboravljena“ na ekskurziji, te su vaši saputnici otišli bez vas i vi ste sasvim sami u nekoj nepoznatoj zemlji, ima simboliku da se bojite novih izazova i šansi, a da niste ni svesni koliko malo vremena i truda treba da uložite, kako biste postigli izvanredne i/ili rezultate ili napredak, jer ste osoba koja je sposobna i spremna da uvek uči i da se usavršava.

Preporuka

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima