back to top

SEDMIČNI HOROSKOP: Kod Vaga partnerski odnosi se pogoršavaju

Umor i svađe u privatnom životu obilježit će ovu sedmicu

Iako je početak ljeta bio obilježen novim ljubavnim vezama u augustu to nije slučaj. Pripadnici znaka Vaga trebaju se pripremiti na učestale svađe sa partnerom. Osim burnih dešavanja na ljubavnom planu, da li vas čeka poziv koji može promijeniti vašu financijsku situaciju otkrijte u nastavku jer vam donosimo sedmični horoskop!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – U ovom periodu ste veoma uspješni na poslovnom planu. Pruža vam se šansa da dođete do dobrog posla u nekom mestu koje je blizu vašeg, moguće u inostranstvu ali ne na nekim dalekim destinacijama. Finansijska situacija se poboljšava kako zahvaljujući nekim zaostalim plaćanjima tako i preko partnera.

Ljubav – Ako ste u vezi izuzetno ste posesivni i pokušavate da partneru nametnete svoj stil, na veoma fini način. ako ne bude odgovorio onako kako vi to od njega očekujete, sredinom perioda moglo bi doći do manje rasprave, posebno ako ste ljubomorni na neku tamnokosu osobu za koju ste uvjereni da mu se dopada. Dobijate poziv za susert sa Strijelcem koji vam se duže vreme udvara na poslu. Imponuje vam stariji član porodice koji je veoma ambiciozan.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

 BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Ovaj period odgovara rođenima početkom znaka koji namjeravaju da započnu posao sa novim saradnicima. Osjećate se spremnim da uđete u nov posao i pokazujete mnogo strpljenja za one kojima ćete najvjerovatnije željeti da prenesete svoje znanje. Vaše iskustvo vas čini popularnim među saradnicima, imaju u vas veliko povjerenje. Mogući su poveći dobici sa više strana.

Ljubav – Novo poznanstvo može biti za vas veoma značajno, naročito ako ste dugo već sami ili prolazite kroz manju krizu u odnosima sa stalnim partnerom. Ako se još uvijek nadate mogućnosti pomirenja sa Bikom ili Jarcem, to bi bio prilično romantičan ali i stresan nastavak veze. Romansa sa Vagom mogla bi biti ono pravo na šta duže vreme čekate da vam se dogodi. Dobijate poziv od rođaka iz inostranstva koji vas obavještava o mogućem susretu.

Zdravlje – Previše ste se ulijenili, pokrenite se.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Period savršeno odgovara ambicioznim predstavnicima vašeg znaka i donosi mogućnost kontakta sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da sklopite dobar posao. Takođe, možete imati mnogo novih mogućnosti jer mnogi sa kojima ste nedavno dolazili u kontakt imaju o vama lijepo mišljenje i smiješi vam se lijepa prilika da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Obnavljate saradnju sa Ribama i Lavom. Dobici sa više strana.

Ljubav – Danas ćete moći da saznate nešto što je za vas veoma bitno u vezi sa stalnim partnerom za šta ste bili uvjereni da od vas krije ili da dođete do informacija o nekome ko vas interesuje. Trudite se da se pokažete nezainteresovanim za nekog ko vam je u stvari veoma drag. Vaši bližnji su ubijeđeni da od njih nešto krijete.

Zdravlje – Pripazite na leđa.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Vaš entuzijazam je mnogo mnogo veći i vi ste zbog toga spremni na neke ustupke, posebno kada se radi o poslu sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Poslovi sa nekretninama neće donijeti očekivane prihode ako ne budete spremni da pregovarate. Moguć je tajni dogovor sa Bikom u vezi sa nečim što će vam se izauzetno isplatiti. Mogući su enormno veliki iznosi na koje niste računali ili kojima se niste nadali.

Ljubav – Najvjerovatnije ćete, ako ste tokom ovog perioda vrijeme negdje u inostranstvu, ili na poslovnom putu, pokazati inicijativu u vezi sa jednim Bikom, Ribama ili Blizancima. Mnogo ste direktniji kada je u pitanju romansa sa Ovnom ili Škorpijom. Jedan Lav pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.

Zdravlje – Pripazite na stomak.

sedmicni horoskop

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Većini predstavnika vašeg znaka ovo je povoljan period jer vjerovatno imate mnogo ideja i mnogo planova ali ne znate kom poslu da date prioriret. Uz pomoć iskusnijih kolega lako možete donijeti odluku. Krajem sedmice vodićete razgovore koj bi mogli značiti konkretan dogovor o novom radnom mestu. Dobro se slažete sa nekim ko je sposoban da ostvari veliku zaradu. Ponudiće vam zajedničku saradnju.

Ljubav – Prisutna je izvjesna svojeglavost s vaše strane naročito kada je u pitanju problem u vezi sa kim biste morali postići dogovor. Možete očekivati susret sa nekim ko živi u inostranstvu ili namjerava da ode na duži put. Pokušavate da osvojite povjerenje nekog s kim ste nekada bili bliski a zatim su vam se odnosi pokvarili jer ste vi postali uzdržaniji. Imate mnogo veću podršku vama bliskih osoba nego što pretpostavljate. Pitanje da li vi to prepoznajete na pravi način.

Zdravlje – Koristite biljne čajeve.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Pokušajte da iskoristite povoljnu priliku u vezi sa ponudom koju ste dobili ili ćete je dobiti tokom ovog perioda. Ako vam se bude javio jedan Lav ili osoba rođena u znaku Blizanaca, Jarca ili Vage radi zajedničkog projekta, vjerovatno ćete imati prilike da se o svemu dogovorite po povoljnim uslovima. Nekome je veoma stalo da po svaku cijenu nastavi da radi sa vama, naročito ako ste već afirmisani u svom poslu. Možete doći po poveće sume kao poklon ili vam predstoji u vidu naplate za ranije obavljen posao.

Ljubav – Ovo je povoljan period za predstavnike vašeg znaka. Trudite se da se dopadnete nekom koga ste upoznali preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Nekadašnja simpatija može pokazati veliko interesovanje za vas ali vi možete biti mnogo ravnodušniji nego inače. Polako počinjete da o prošlosti razmišljate na drugačiji način. Mnogi se miješaju u vaš privatan život.

Zdravlje – Smanjite obroke.

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovo je veoma aktivan period u toku koga možete mnogo raditi, dogovarati se, praviti planove sa Rakom, Lavom, Strijelcem a najviše od svega će vam biti bitno da nađete dobre saradnike ili poslovne partnere. Dobro pazite na šta trošite novac. Dobijate podršku za privatan biznis.

Ljubav – Ako spadate u one predstavnike ovog znaka koji imaju već duže vrijeme probleme u braku ili u partnerskim odnosima, situacija se može pogoršati ako budete insistirali na razgovoru po pitanjima koja vaš partner ne voli jer mu stvaraju osjećanje krivice. Ako ste gospodin Vaga i u vezi sa mnogo mlađom partnerkom, imajte razumijevanja za neke njene manje hirove.

Zdravlje – Više se odmarajte.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Tokom ovog perioda imate mogućnost da dođete do dobre zarade i da sklopite poslove koji bi mogli značiti proširenje saradnje sa umjetnicima, sportistima ili osobama prisutnim u javnosti. Mogući su neočekivano veliki dobici u radu sa Ribama i Jarcem.

Ljubav – Po mnogim pitanjima ste prilično sigurni u sebe osim kada je u pitanju veza sa Rakom ili Lavom. Moguće da niste dovoljno aktivni i skloni da sebi prebacujete nešto za šta nema osnova. Ovaj period ne odgovara predstavnicima vašeg znaka, osim onima koji su u vezi sa nekim koga su upoznali na kraćem putu ili se radi o partneru koji je mnogo mlađi od vas. Mogući su konflikti po mnogim pitanjima.

Zdravlje – Pazite se u vožnji biciklom.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – U ovom periodu ste veći optimista, entuzijasta i lakše rješavate probleme nego u prethodnom periodu, kada ste imali dosta problema i konfuzije. Čak iako nemate posao nadate se da ćete ga naći i to se može dogoditi uz pomoć nekih osoba sa kojima imate bliske odnose, preko prijatelja ili rođaka. Imate veliko poštovanje kolega. Očekujete zaradu u radu sa Jarcem, Djevicom ili Blizancima.

Ljubav – Ovo nije romantičan period već povoljan za odluke koje se tiču praktičnog života u toku koga možete učiniti mnogo za svoju vezu, naročito ako osmislite zajedničko vrijeme, ako budete planirali odmor ili ako budete poklonili pažnje partneru u onoj mjeri u kojoj on to očekuje. Dobijate povoljne vijesti od osoba koja vam je draga i ako ste slobodni, ona će vas prva kontaktirati. Moguća romansa sa Rakom ili Bikom. Ako ste mladi dobijate savjete koje ne uvažavate.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Period pogoduje decembarskim Jarcima jer će pokazati lako svoje sposobnosti posebno u sferi komunikacija, medija ili pisanja. Naći ćete odgovarajuće poslovne partnere sa kojima ćete uspostaviti dobru komunikaciju. Imate mogućnost sklapanja posla sa odgovarajućim partnerima ali bi trebalo da ipak otvorite četvore oči kada nešto potpisujete. Spremni ste da uložite poveću sumu u privatan biznis.

Ljubav – Vjerujete da možete ubijediti jednog Lava da pristane na izlazak sa vama čak i ako nije slobodan. Koliko ste ambiciozni na poslu toliko ste i u ljubavi što nekome može posebno imponovanti. Ako ste prisutni u javnosti, veoma ste popularni. Osoba koja živi u drugom gradu, interesuje se za vas. Dobijate poziv za izlazak od Raka, Vage ili Vodolije.

Zdravlje – Smanjite obroke.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Rođeni pred kraj znaka mogu da odahnu što se tiče poslova oko kojih su se dvoumili, naročito ako je bila u pitanju saradnja sa osobama iz inostranstva. Ipak, sredinom sedmice budite oprezni pošto će neko shvatiti koliko može da ima koristi od vas pa vas može nagovoriti na nešto što vama ne odgovara. Dobijate poziv sa sradnju od osobe koja živi u inostranstvu. Potrebno je da poboljšate saradnju sa Škorpijom. Lako ga trošite i pazite da se ne zadužujete.

Ljubav – Potrebno je da sa više vedrine pristupite rješavanju nekog bitnog problema koji se tiče ljubavi. Veoma ste zaniteresovani za jednog Ovna koga viđate u blizini vaše kuće ili radnog mjesta. Ako često putujete, može se raditi o ljubavi sa nekim s posla koga površno poznajete. Imate najmanje dvije simpatije i svaka vam je na svoj način draga. Želite da imate više mira u domu.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – U ovom periodu vam je omogućeno da pustite mašti na volju i da pravite grandiozne planove. Ipak, budite i realni jer možete ispasti prilično naivni posebno po pitanju zarade. Predstoji vam odličan posao sa strancima. Mogući su poveći dobici sa više strana, naročito preko prijatelja i rođaka.

Ljubav – Ako ste zaljubljeni u jednu Škorpiju ili ona u vas, nastavlja se vaša igra mačke i miša. Malo ko uspijeva da vas uvjeri da treba da budete trezveni i kod donošenja odluka koje se odnose na ljubavni život. Ako vam se pruža prilika da odete na kraći put u inostranstvo, nemojte to propustiti. Ako ste u braku ili dužoj vezi, predstoji vam lijep zajednički provod. Obradovaćete blisku osobu lijepim poklonom.

Zdravlje – Relaksirajte se i opuštajte.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima