Hauraton kanalice za odvod vode odličan su odabir

Hauraton kanalice za odvod vode nude vam raznolika rješenja za sve potrebe drenaže, ma gdje se nalazili i o kakvom god području da se radi.

Inovativan pristup

Bezvijčani sustav pričvršćivanja Side-Lock posebno je značajan jer on predstavlja moć inovacije na najvišoj mogućoj tehničkoj razini. Ovaj jedinstven sustav pričvršćivanja rešetki funkcionira bez dodatnih dijelova. Njegovo je postavljanje maksimalno pojednostavnjeno i dovoljno je samo položiti rešetku na ležište i napraviti pritisak na nju dok se ne čuje „klik“.

Ovaj je sistem vrlo praktičan jer se njime uštedi jako puno vremena koje bi inače bilo potrebno za montažu i demontažu rešetki. Također, ova patentirana tehnologija nudi i veliku uštedu izvođačima radova.

Hauraton kanalice za odvod vode su utemeljene na inovacijama i zadovoljavaju visoke tehničke zahtjeve.

Faserfix

Faserfix proizvode opisuju kao ekstremno robusne za svaku upotrebu, a priča o njihovom početku seže još u sedamdesete godine proteklog stoljeća. Tad je Hauraton razvio revolucionarni materijal koji se i danas koristi za izradu svih Faserfix proizvoda. Dodali su u beton vlakna koja su smanjila masu i debljinu stijenki kanala. Takav se beton, armiran vlaknima, koristi i danas. Faserfix proizvodi mogu se prilagoditi svim uvjetima, a posebno se koriste na površinama na kojima je opterećenje ekstremno, kao što su zračne luke, industrijske površine, benzinske postaje ili autoceste s velikim obimom prometa.

Recyfix

Za razliku od Faserfixa koji se ističe svojom robusnosti, Recyfix kanali izrađeni su od materijala koji su lagani, ali se također mogu naći u raznovrsnoj upotrebi. Recyfix kanali za odvod vode izrađeni su od 100 posto reciklirane polipropilenske umjetne mase, što znači da su ekološki savršeno prihvatljivi i 100 posto reciklabilni. No to ne znači da su slabi ili manje kvalitetni, upravo suprotno od toga. Materijal od kojih su izrađeni Recyfix kanali su iznimno otporni na kemijske tvari, a otporni su i na sol, ekstremno niske i ekstremno visoke temperature te UV zračenje. Iz tog razloga je bilo moguće proizvesti vrlo čvrstu konstrukciju s krutim rebrima koja, iako manje robusnosti, postiže odlična svojstva i trajnost.

  Praktičan i udoban poklon ispod jelke u 2021
hauraton kanalice za odvod vode odličan su odabir
DES

Kako naručiti kanalice?

Hauraton kanalice za odvod vode možete pronaći na internetskoj stranici hauraton.hr. Na hrvatskoj verziji te stranice možete brzo i jednostavno izraditi svoj individualni prospekt za samo one vrste proizvoda koje vas u tom trenutku zanimaju. Postupak izdrade te stranice sasvim je jednostavan: otvorite stranicu www.hauraton.com, zatim kliknite ”Individual catalogue” i izaberite ona poglavlja (proizvode) koji Vas zanimaju. Kada ste završili s odabirom, jednostavno kliknite na ”Send request”. Odmah će Vam se kreirati dokument u PDF formatu. Taj dokument možete pohraniti na Vaše računalo ili poslati e-poštom.

Hauraton Hrvatska d.o.o. je bio jedno od prvih poduzeća u građevinskoj industriji koji je, još 1993. godine, stekao certifikat kvalitete u skladu s DIN EN ISO 9001. Zahtjevi kvalitete trenutnog DIN EN ISO 9001:2000 ne uzimaju u obzir samo kvalitetu proizvoda već i cjelokupno poduzeće uključujući razvoj, projektiranje, proizvodnju, montažu i usluge koje se nude strankama. Hauratonovo vođenje kvalitete u skladu s DIN EN ISO 9001:2000 ispunjava najviši stupanj pouzdanosti i sigurnosti.

Kanalice na Maksimiru

Hauraton Hrvatska d.o.o. tvrtka je koja je svoje kanalice za odvod vode ugrađivala i u stadion Maksimir, dom najdominantnije nogometne momčadi hrvatskog prvenstva – zagrebačkog Dinama – ali i stadiona na kojem je hrvatska nogometna reprezentacija odigrala najveći broj svojih domaćih nogometnih utakmica.

U jesen 1997., na istočnu i južnu tribinu postavljene su sjedalice, a prigodom “face liftinga” 1998. godine srušena je stara sjeverna tribina. Tada je na njezinom mjestu izgrađena nova i komfornija tribina, kapaciteta 10 965 mjesta.

Novi “sjever” tako od 1998. krasi i 15 000 kvadratnih metara 200 metara dugačke, ostakljene zgrade s poslovnim prostorima koja gleda na Maksimirsku cestu. Uz sjeverno, tijekom renoviranja srušeno je i “istočno stajanje”. Sve u skladu s propisima UEFA-e, prema kojima mjesta za gledatelje na stadionima moraju biti isključivo – sjedeća. Tom prigodom ugrađeno je cca.400 m’ HAURATON FASERFIX KS 100 kanala na sjevernu tribinu i na pristupnim prilazima tribine.

  Kako preuzeti slike i objave sa Instagrama

U ljeto 2015. na Maksimir je ugrađen sustav odvodnje centralnog terena HAURATON RECYFIX STANDARD 100 s GUGI lijevano-željeznom rešetkom klase opterećenja C 250 kN s KTL (Kathodische Elektrotauchlackierung) zaštitom protiv hrđanja.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 5 / 5. Brojanje glasova: 1

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima