Hauraton kanalice za odvod vode odličan su odabir

Pridruži nam se na Facebooku

Hauraton kanalice za odvod vode nude vam raznolika rješenja za sve potrebe drenaže, ma gdje se nalazili i o kakvom god području da se radi.

Inovativan pristup

Bezvijčani sustav pričvršćivanja Side-Lock posebno je značajan jer on predstavlja moć inovacije na najvišoj mogućoj tehničkoj razini. Ovaj jedinstven sustav pričvršćivanja rešetki funkcionira bez dodatnih dijelova. Njegovo je postavljanje maksimalno pojednostavnjeno i dovoljno je samo položiti rešetku na ležište i napraviti pritisak na nju dok se ne čuje „klik“.

Ovaj je sistem vrlo praktičan jer se njime uštedi jako puno vremena koje bi inače bilo potrebno za montažu i demontažu rešetki. Također, ova patentirana tehnologija nudi i veliku uštedu izvođačima radova.

Hauraton kanalice za odvod vode su utemeljene na inovacijama i zadovoljavaju visoke tehničke zahtjeve.

Faserfix

Faserfix proizvode opisuju kao ekstremno robusne za svaku upotrebu, a priča o njihovom početku seže još u sedamdesete godine proteklog stoljeća. Tad je Hauraton razvio revolucionarni materijal koji se i danas koristi za izradu svih Faserfix proizvoda. Dodali su u beton vlakna koja su smanjila masu i debljinu stijenki kanala. Takav se beton, armiran vlaknima, koristi i danas. Faserfix proizvodi mogu se prilagoditi svim uvjetima, a posebno se koriste na površinama na kojima je opterećenje ekstremno, kao što su zračne luke, industrijske površine, benzinske postaje ili autoceste s velikim obimom prometa.

Recyfix

Za razliku od Faserfixa koji se ističe svojom robusnosti, Recyfix kanali izrađeni su od materijala koji su lagani, ali se također mogu naći u raznovrsnoj upotrebi. Recyfix kanali za odvod vode izrađeni su od 100 posto reciklirane polipropilenske umjetne mase, što znači da su ekološki savršeno prihvatljivi i 100 posto reciklabilni. No to ne znači da su slabi ili manje kvalitetni, upravo suprotno od toga. Materijal od kojih su izrađeni Recyfix kanali su iznimno otporni na kemijske tvari, a otporni su i na sol, ekstremno niske i ekstremno visoke temperature te UV zračenje. Iz tog razloga je bilo moguće proizvesti vrlo čvrstu konstrukciju s krutim rebrima koja, iako manje robusnosti, postiže odlična svojstva i trajnost.

Hauraton kanalice za odvod vode odličan su odabir
Hauraton kanalice za odvod vode odličan su odabir 2

Kako naručiti kanalice?

Hauraton kanalice za odvod vode možete pronaći na internetskoj stranici hauraton.hr. Na hrvatskoj verziji te stranice možete brzo i jednostavno izraditi svoj individualni prospekt za samo one vrste proizvoda koje vas u tom trenutku zanimaju. Postupak izdrade te stranice sasvim je jednostavan: otvorite stranicu www.hauraton.com, zatim kliknite ”Individual catalogue” i izaberite ona poglavlja (proizvode) koji Vas zanimaju. Kada ste završili s odabirom, jednostavno kliknite na ”Send request”. Odmah će Vam se kreirati dokument u PDF formatu. Taj dokument možete pohraniti na Vaše računalo ili poslati e-poštom.

Hauraton Hrvatska d.o.o. je bio jedno od prvih poduzeća u građevinskoj industriji koji je, još 1993. godine, stekao certifikat kvalitete u skladu s DIN EN ISO 9001. Zahtjevi kvalitete trenutnog DIN EN ISO 9001:2000 ne uzimaju u obzir samo kvalitetu proizvoda već i cjelokupno poduzeće uključujući razvoj, projektiranje, proizvodnju, montažu i usluge koje se nude strankama. Hauratonovo vođenje kvalitete u skladu s DIN EN ISO 9001:2000 ispunjava najviši stupanj pouzdanosti i sigurnosti.

Kanalice na Maksimiru

Hauraton Hrvatska d.o.o. tvrtka je koja je svoje kanalice za odvod vode ugrađivala i u stadion Maksimir, dom najdominantnije nogometne momčadi hrvatskog prvenstva – zagrebačkog Dinama – ali i stadiona na kojem je hrvatska nogometna reprezentacija odigrala najveći broj svojih domaćih nogometnih utakmica.

U jesen 1997., na istočnu i južnu tribinu postavljene su sjedalice, a prigodom “face liftinga” 1998. godine srušena je stara sjeverna tribina. Tada je na njezinom mjestu izgrađena nova i komfornija tribina, kapaciteta 10 965 mjesta.

Novi “sjever” tako od 1998. krasi i 15 000 kvadratnih metara 200 metara dugačke, ostakljene zgrade s poslovnim prostorima koja gleda na Maksimirsku cestu. Uz sjeverno, tijekom renoviranja srušeno je i “istočno stajanje”. Sve u skladu s propisima UEFA-e, prema kojima mjesta za gledatelje na stadionima moraju biti isključivo – sjedeća. Tom prigodom ugrađeno je cca.400 m’ HAURATON FASERFIX KS 100 kanala na sjevernu tribinu i na pristupnim prilazima tribine.

U ljeto 2015. na Maksimir je ugrađen sustav odvodnje centralnog terena HAURATON RECYFIX STANDARD 100 s GUGI lijevano-željeznom rešetkom klase opterećenja C 250 kN s KTL (Kathodische Elektrotauchlackierung) zaštitom protiv hrđanja.

Pridruži nam se na Facebooku

Zanimljivosti

Zanimljivosti