TNT Radio Zenica – Radio kojeg je vrijedilo čekati!

TNT Radio Zenica slušajte na frekvenciji 95.1 FM u Zenici, online na tntradio.ba ili mobilne android aplikacije.

TNT Radio Zenica je najnovija lokalna radio stanica našeg poznatog radijskog brenda. Nakon Travnik, Tuzle i Sarajeva, radio kojeg je vrijedilo čekati stigao je u Zenicu! Zahvaljujući pažljivo odabranim hitovima, lokalnim vijestima i zabavnom sadržaju (bez teških tema i mnogo priče).

TNT Radio Zenica je danas jedan od najslušanijih radija u Zenici. Nedavno su uradili i potpuno novi audio branding i osjetno poboljšali zvuk što je samo priprema za njihovu prvu marketing kapanju koja kreće nakon Izbora 2022.

slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je marketing-novac-biznis-posao-prodaja-online-business-radio-tv-media-mediji-188-700x394.png

TNT RADIO KROZ HISTORIJU 

TNT RADIO je poznati radijski brend pokrenut davne 1997. godine u Travniku. Danas postoje četiri lokalne radio stanice u Tuzli, Zenici, Sarajevu i Travniku.

Od samog početka cilj TNT Grupacije je bio stvoriti lokalnu mrežu radio stanica po uzoru na poznate radio stanice iz SAD-a.

Tako je omogućeno isplativije oglašavanje za oglašivače, zanimljive reklame za slušatelje s njihovog područja i ostvaruje se obostrana korist. Osim TNT Radija, svoje iskustvo su ‘pekli’ i uz radijski brend Narodni radio s 3 lokalne stanice u Zenici, Tuzli i Sarajevu.

tnt radio zenica

PROGRAM NA TNT RADIO ZENICA

TNT Radio od samih početaka nastoji svojim slušateljima pružiti ugodnost i zabavu prilikom slušanja. Zbog toga je glavni sadržaj radija pažljivo odabrana muzika od najvećih hitova 80ih, 90ih i 00ih. Naravno, u programu ne nedostaju i nove pjesme, koje će oraspoložiti mlađe generacije, ali i uvući se pod kožu starijima.

  Čestitke za 18 rođendan

Muzika je na TNT Radio Zenica u prvom planu i zauzima najveći prostor u programu. Osim nje, na radiju vam donosimo vijesti i informacije s lokalnog područja, kao i razni drugi zabavni sadržaj i nagradne igre.

Kroz zabavne i kreativne reklame slušat ćete samo oglašivače s lokalnog područja, ali u normalnoj dozi bez reklamnog bloka nakon svake pjesme!

slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je marketing-novac-biznis-posao-prodaja-online-business-radio-tv-media-mediji-183-700x394.png

Zašto je TNT Radio Zenica vrijedilo čekati

Prošlo je dvije godine otkad je TNT Radio Zenica pokrenut, a oduševljenja slušatelja ne nedostaje. Mnogi stanovnici su jedva dočekali da se pokrene lokalna TNT Radio stanica u Zenici i zbog toga ga nazivaju radio kojeg je vrijedilo čekati.

Stanovnici Zenice su oduševljeni odabirom muzike na novom radiju, gdje je glavna stvar zabava, a reklame sporedna! Još jedan od mnogobrojnih nadimaka koje je dobio TNT Radio Zenica u kratkom vrijeme je radio koji zna šta radi!

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu TNT grupacije i više od 20 godina u biznisu s radijima, radio TNT Zenica je u kratko vrijeme postao veoma poznat u centru i široj okolici grada. Zbog toga je ovaj radio savršeno formatiran i orijentiran na lokalno stanovništvo.

TNT RADIO TOP 10 Lista

tnt radio zenica

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 4.7 / 5. Brojanje glasova: 14

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima