back to top

TNT Radio Zenica – Radio kojeg je vrijedilo čekati!

TNT Radio Zenica slušajte na frekvenciji 95.1 FM u Zenici, online na tntradio.ba ili mobilne android aplikacije.

TNT Radio Zenica je najnovija lokalna radio stanica našeg poznatog radijskog brenda. Nakon Travnik, Tuzle i Sarajeva, radio kojeg je vrijedilo čekati stigao je u Zenicu! Zahvaljujući pažljivo odabranim hitovima, lokalnim vijestima i zabavnom sadržaju (bez teških tema i mnogo priče).

TNT Radio Zenica je danas jedan od najslušanijih radija u Zenici. Nedavno su uradili i potpuno novi audio branding i osjetno poboljšali zvuk što je samo priprema za njihovu prvu marketing kapanju koja kreće nakon Izbora 2022.

slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je marketing-novac-biznis-posao-prodaja-online-business-radio-tv-media-mediji-188-700x394.png

TNT RADIO KROZ HISTORIJU 

TNT RADIO je poznati radijski brend pokrenut davne 1997. godine u Travniku. Danas postoje četiri lokalne radio stanice u Tuzli, Zenici, Sarajevu i Travniku.

Od samog početka cilj TNT Grupacije je bio stvoriti lokalnu mrežu radio stanica po uzoru na poznate radio stanice iz SAD-a.

Tako je omogućeno isplativije oglašavanje za oglašivače, zanimljive reklame za slušatelje s njihovog područja i ostvaruje se obostrana korist. Osim TNT Radija, svoje iskustvo su ‘pekli’ i uz radijski brend Narodni radio s 3 lokalne stanice u Zenici, Tuzli i Sarajevu.

tnt radio zenica

PROGRAM NA TNT RADIO ZENICA

TNT Radio od samih početaka nastoji svojim slušateljima pružiti ugodnost i zabavu prilikom slušanja. Zbog toga je glavni sadržaj radija pažljivo odabrana muzika od najvećih hitova 80ih, 90ih i 00ih. Naravno, u programu ne nedostaju i nove pjesme, koje će oraspoložiti mlađe generacije, ali i uvući se pod kožu starijima.

Muzika je na TNT Radio Zenica u prvom planu i zauzima najveći prostor u programu. Osim nje, na radiju vam donosimo vijesti i informacije s lokalnog područja, kao i razni drugi zabavni sadržaj i nagradne igre.

Kroz zabavne i kreativne reklame slušat ćete samo oglašivače s lokalnog područja, ali u normalnoj dozi bez reklamnog bloka nakon svake pjesme!

slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je marketing-novac-biznis-posao-prodaja-online-business-radio-tv-media-mediji-183-700x394.png

Zašto je TNT Radio Zenica vrijedilo čekati

Prošlo je dvije godine otkad je TNT Radio Zenica pokrenut, a oduševljenja slušatelja ne nedostaje. Mnogi stanovnici su jedva dočekali da se pokrene lokalna TNT Radio stanica u Zenici i zbog toga ga nazivaju radio kojeg je vrijedilo čekati.

Stanovnici Zenice su oduševljeni odabirom muzike na novom radiju, gdje je glavna stvar zabava, a reklame sporedna! Još jedan od mnogobrojnih nadimaka koje je dobio TNT Radio Zenica u kratkom vrijeme je radio koji zna šta radi!

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu TNT grupacije i više od 20 godina u biznisu s radijima, radio TNT Zenica je u kratko vrijeme postao veoma poznat u centru i široj okolici grada. Zbog toga je ovaj radio savršeno formatiran i orijentiran na lokalno stanovništvo.

TNT RADIO TOP 10 Lista

tnt radio zenica

PREPORUKA

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima