Šta znači sanjati zastavu?

  Zastava je kao i grb, nacionalno obeležje neke zemlje, te je sinonim otadžbine i slobode, osećaja pripadnosti i ponosa. Šta znači sanjati zastavu?

  Može da predstavlja i nečiju potrebu da se oseti nazavisno ili nesputano i da bude znak nečije podsvesne želje da veruje u neke svoje ideale i maštanja, koja su nerealna ili su sasvim iracionalna.

  Značenja snova o zastavi su vrlo simbolična, te zavise od toga da li je ona u snu nova i viori se na koplju, te da li je pogužvana, pocepana, „spuštena na pola koplja“, ili pak simbolizuje neke ratne ili pohode ili osvajanja, kada se nosi kao barjak i kada označava vođstvo, nekoga ko je najvažniji i kome se „slepo“ veruje.

  šta znači sanjati zastavu
  Šta znači sanjati zastavu

  U nastakvu pročitajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje zastava.

  Sanjati da u snu vidite zastavu 

  Ako ste sanjali da u snu vidite zastavu, to je najava skorih uspeha na javi, kako u poslu, tako i u privatnom aspektu, te da možete biti sasvim bezbrižni i rasterećeni, jer vas očekuje period mira, sreće i harmonije. 

  Sanjati da je u vašem snu zastava pocepana 

  Ukoliko ste sanjali da je zastava u vašem snu pocepana i vrlo je neugledna, na javi označava vrlo velike i skore opasnosti i neprilike, te upozorava da treba da se čuvate lažnih prijatelja i osoba ili koje su vam saradnici ili koje se pretvaraju da vas podržavaju u svemu i stalno vam se lažno dive, ulaguju ili dodovoravaju, kako bi se o vas okoristile. 

  PROČITAJ:   Sanovnik delfin – Šta znači sanjati delfina?

  Sanjati da je zastava spuštena „na pola koplja“ 

  Na javi je spuštanje zastave „na pola koplja“ simbol tuge ili neke nesreće, te je i u snu simbolika i negativna i približno slična, te označava neke velike i gubitke i tugu i patnju, zbog bolesti ili čak i smrti nekoga ko vam je bio vrlo važan ili jako blizak i voljen. 

  šta znači sanjati zastavu
  Šta znači sanjati zastavu

  Šta znači sanjati zastavu? Sanjati da ste u snu „obukli“ zastavu 

  San u kome ste vi obukli nacionalnu zastavu, te tako „paradirate“ ponosni i srećni, ima na javi ili konotaciju da ste pred velikim poslovnim i profesionalnim postignućima, ali da vas na privatnom polju očekuju neke prevare i izdaje, te ćete imati i periode sreće i tuge, i vaša osećanja će biti vrlo „zbrkana“ i nedefinisana.

  Šta znači sanjati zastavu? Sanjati da u snu „mašete“ zastavom nekome 

  Ukoliko ste sanjali da vi u snu nekom mašete zastavom, na javi implicira da ćete uskoro imati ili neke nepredviđene događaje ili da ćete čuti neke vesti, koje su pre svega upozoravajuće, i koje ili znače da treba da budete dosta pažljiviji i obazriviji, ili da odustanete od nekih svojih nauma jer i nikako nećete uspeti da se ostvarite, te i da postignete željene ciljeve. 

  Sanjati da u snu gazite zastavu koja je na zemlji 

  San u kome vi gazite zastavu koju ste bacili na zemlju, na javi označava da ste spremni da olako i bez razmišljanja „pregazite“ svoj ponos zarad nekog bogatstva ili postignuća, te da ste osoba koja je i vrlo bezobzirna, manipulativna, podla i pokvarena, i da vas niko niti poštuje niti voli iskreno. 

  Šta znači sanjati zastavu?  Sanjati zastavu koja je krvava 

  San u kome je zastava krvava, označava na javi skore svađe i sukobe, te i neke „teške uvrede“ ili kritike, koje će vama biti upućene i koje će vam potpuno uništiti samopouzdanje, te ćete se lako i povući u sebe, i odbiti da sa bilo kim sarađujete i da se sa bilo kim družite i ostvarujete kontakte. 

  PROČITAJ:   Šta znači sanjati krevet? Saznaj na No1 sanovniku!

  Sanjati zastavu koju ne prepoznajete jer je prljava ili izbledela 

  Ako ste u snu videli zastavu koja je sasvim prljava ili izbledela, i vi ne razaznajete da li je to vaša nacionalna zastava ili je pak u pitanju zastava neke druge zemlje, ima na javi konotaciju da ćete se uskoro veoma razočarati u neke osobe kojima ste verovali.

  Takodje i sa kojima ste delili i „dobro i zlo“, a koje su vas samo grubo iskoristile i prevarile, i vi osećate i nemoć i bes, te ste i sasvim skrhani. 

  Šta znači sanjati zastavu?  Sanjati da ste u snu vi spalili zastavu svoje zemlje 

  Kada ste sanjali da ste vi u snu spalili svoju nacionalnu zastavu, u znak nekog bunta ili protesta zbog nepravde, na javi ima značenje da ste pred vrlo velikim nevoljama i neprilikama.

  Pritom nećete imati ničiju podršku ili pomoć, te ćete uz puno muka i napora, morati sami da se „spasite“ i da se vratite „na pravi put“, te i da ponovo sve počnete nanovo i da sputate osećaj uzaludnosti u sebi.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

  Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

  Podijelite ga s prijateljima!

  Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

  Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

  Una
  Unahttps://diva.ba
  Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

  DRUGE UPRAVO ČITAJU

  Možda te zanima