back to top

Parabolan je učinkovit steroid, evo kako ga uzimati

Trenbolon je popularan lijek među modernim sportašima. Na sportskom tržištu je poznatiji kao Parabolan.

Proizvod je najjači steroid i izvorno se koristio samo u veterini. Učinkovitost ovog lijeka bila je toliko jaka da su ga čak i profesionalni sportaši počeli koristiti za oblikovanje tijela.

Cijena Parabolan lijeka je prosječna na tržištu, što ga čini pristupačnim čak i početnicima u sportovima snage koji samo žele isprobati steroide. Aktivni sastojak postupno se otapa u krvi, što doprinosi dugotrajnom učinku. Uobičajeno trajanje djelovanja je jedna i pol do dvije sedmice.  Proizvod je otporan na aromatizaciju, ali se mogu pojaviti neželjene nuspojave ako se dozira nepravilno.

Čim se lijek pojavio na tržištu sportske farmakologije, postao je popularan, što je dovelo do velikog broja krivotvorenih proizvoda. Tijekom vremena, Parabolan je brendiran kako bi sportašima omogućio razlikovanje originalnog proizvoda od inferiornih zamjena.

parabolan je učinkovit steroid, evo kako ga uzimati
DES

Učinak lijeka na tijelo

Popularan je zbog nekoliko prednosti za ljubitelje sporta

  • povećanje mišićne mase;
  • povećanje izlazne snage;
  • 160% povećanje faktora rasta sličnog inzulinu;
  • razgradnja masnih naslaga;
  • smanjenje razine kortizola;
  • povećanje libida.

Anaboličke steroide možete kupiti po niskoj cijeni u našoj internetskoj sportskoj trgovini shop-steroide24 .

Kako se uzima?

Tečaj je dizajniran za 6 sedmica, ako se tvar ne kombinira s drugim lijekovima. Sedmična doza ne smije biti veća od 800 mg. Ako se Parabolan kombinira s drugim tvarima, tečaj se može produljiti na 8 sedmica.

Prije početka tečaja preporučuje se konzultirati liječnika. U slučaju kontraindikacija, tečaj treba odmah prekinuti. Početnike treba pratiti tokom cijelog trajanja uzimanja lijeka kako bi se promatrao odgovor tijela i obratila pozornost na nuspojave.

Lijek je dostupan u specijaliziranim sportskim drogerijama. Proizvod je vrlo popularan među sportašima zbog dobrih rezultata. Ako se odlučite za kupnju lijeka, obratite pozornost na njegovu originalnost i dostupnost potvrda o kvaliteti. U suprotnom, možete dobiti krivotvoreni proizvod koji neće imati željeni učinak i može štetiti vašem tijelu.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima